21 слънчев ден – Ден на всички Сили на Вселената. Денят е свързан с Учението и Учителя. Това прогнозира за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.

Денят носи силна енергия. Свързан е с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Добре е да се занимавате с енергийно лечение. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично.


Тези зодии са истински ангели! Проникват с лекота в душата на хората и отнемат цялата им болка!

Ден за възстановяване на справедливостта, за борба за истината, за подаване на молба в съда. Запазете пълна яснота на мислите си. Бъдете предани на дълга си, верни на принципите си, честни в отношенията си.

Изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съвети днес. Излизайте навън на разходка и сред хората.

Тези зодии изневеряват най-много, пазете се от тях!

Благоприятно е да се раздава милостиня, но да се взема не се препоръчва. Ден за тотална борба с домашните и градинските паразити. При залез слънце е най-добре да разпускате. Добре е да се обхождат големи пространства.

Не се препоръчват операции. Не трябва да стоите в къщи в уединение. Не пътувайте на далеко и не пътувайте сами, за да не ви застигнат неприятности. Ако имате компания - може. Опасно е да проявите нежелание и неумение да платите на доброто с добро.

Това са мръсните тайни, които крие всяка зодия

Диета – Може да се яде тежка храна, месо, гъби и кореноплодни.

Облекло –  Препоръчват се тъмносини и червено кафяви цветове. Откажете се от светлосиния и пъстрите цветове.

Знамения – Не е добре да се счупи часовник, термометъра или друг битов уред - неприятности. Ако часовникът се забавя – не е необходимо да правите нищо, ако избързва – ускоряване на очакваните събития.

Ако вятърът отвори прозореца или бурята бушува на покрива – знак, че небето ви се е разгневило.

Дамите от тези зодии са способни да разорят и най-богатия мъж!

Да намерите блестящ предмет – знак за успех или подарък. Ако нещо падне на пода – знак за загуба или болест.

Ако неочаквано пред вас запалят огън или светлина – знак за здраве, дълголетие и благополучие.

Лошо е да се счупи огледало. Ако цял ден се натъквате на огледала или дори парче от огледало - промени в живота.

Ако ви удари клон или счупите от дървото – знак за гибел на рода, разрушаване на дома, кражба. Ако паднат листа от дървото до вас – знак за защита и получаване на пари.

Добре е, ако в този ден получите писмо или ви звъннат по телефона – знак за кармична връзка с човека. Ще имате заедно общи дела.

Сънища – Пророчески са тези сънища, които лесно се запомнят. Всички сънища имат отношение не лично към вас, а към вашето обкръжение.

Числа на деня – 21, 30, 59