Азарей е български астролог, ученик на Люмиер, който пък е представител на Френската астрологична школа. Занимава се със астрология от 2013 г. Ето и прогнозата му, публикувана в личния му фейсбук профил:

ОКТОМВРИЙСКА ОДИСЕЯ

Преходното си отива! Стойностното остава!

На 25.10.2022 в 13:50 часа ще се състои новолуние в знака Скорпион, което ще съвпадне с частично слънчево затъмнение.

Затъмнението ще окаже влияние върху три сфери:

Инфлацията ще намали стойността на личните финанси.

Ще бъде засегнат трудовия пазар, което може да се преведе като съкращения в някои сектори на икономиката.

Външната политика ще предизвика разтърсване на „дълбоката” държава, което ще бъде предизвикано от едно предателство на националния ни интерес.

Всички тези фактори ще доведат до протести сред обществото срещу безидейното управление в страната, бездарността на политическата класа и нежеланието на стремящите се да „захапят кокала” да се погрижат най-сетне за своя народ.

Точката на щастието точно съвпада с асцедента! Дано това е благословия за качествена трансформация на България!

Повечето от вас ще ги занимават парични въпроси, отнасящи се за насъщния, жилището, битови продукти и услуги. Семейните пари, данъците, кредитите, застраховките, наследство, издръжки - всичко това може да стане за вас повод за повишената ви емоционална ангажираност. Понякога ще се стимулира проницателността, предчувствията и интуицията. Възможно е да усетите в себе си желание да промените или приключите с някои стари емоционални връзки и последици от минали събития.

Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Скорпион, Рак и Риби. То ще доведе до напрежение представителите на Телеца, Водолея и Лъва.

По време на новолуние и малко след него (до 4 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали?

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

Лична трансформация

Семейните пари

Данъци

Кредити, застраховки

По-голяма чувствителност и сексуални преживявания

Интерес към окултна литература.

Интересна ще бъде датата 23-ти Октомври. Някои ще се помайтапят!

В 00:19 ч Слънцето и Венера ще се съединят на небето в зодиакалния знак Везни.

Ще бъдат пробудени всички радостни и красиви вибрации. За да се проявят всички добри качества у вас при това влияние е необходимо да обърнете внимание на вашата индивидуалност. Ще са засегнати моментни събития в живота, които ще ви доставят много радости и удоволствия. Предстоят ви успехи. Ще съумявате дa живeeте дoбpe c дpугитe. Ще се пoлзвaте oт тяxнoтo дoвepиe и ще имaте мнoгo щacтиe и paдocт в живoтa.

В 07:09 ч Сатурн ще стане директен и всичко, което се е случвало под повърхността в политика и ръководство на големи корпорации ще лъсне на повърхността, водейки до промени и смени на ръководни кадри, премиери или президенти.

В 10:53 ч Венера ще навлезе в знака Скорпион.

Този транзит се характеризира с хармонично използване на общи финанси и придобивки чрез подаръци, пожертвования, фондове, финансово партньорство и наследство. Могат да възникнат възможности за делови взаимоотношения с обществена цел. Този аспект е свързан с повишено напрежение в бизнеса, а деловите взаимоотношения могат да преминат във флирт. Внимавайте със закачките. Спазвайте благоприличие.

В 11:37 ч Слънцето ще навлезе в зодиакалния знак Скорпион.

Ще сте активни в бизнеса, съвместните финанси, общи дела и парични спекулации. Вероятно ще имате работа с данъци, застраховки и финанси на съдружия. Ще сте склонни да се занимавате с паричното обезпечение на своите деца и тяхното образование или парични дела, отнасящи се за изкуство, музика, развлечени я. Проявявате личен интерес към окултизъм, изучаване на прераждания и задгробен живот.

По всяка вероятност, ще се засили вашата изобретателност в сферата на използване на отпадъци или ще намерите ново приложение на бракувани детайли. Естествено ще се усили сексуалната енергия.

На 28-ми Октомври в 08:12 ч Юпитер ще се върне в едно от своите владения – зодиакалния знак Риби. Там ще престои до 20-ти декември.

Периодът ще ви позволи да направите по-добра оценка на красивото и ще обмисляте нови цели в живота си. Ще проявите състрадание в различни ситуации. Времето е подходящо за организации свързани с лечебни заведения, духовни организации и други културни асоциации. Подходящ период за поглед навътре и медитации, а също и за търсене на духовно убежище и уединение. Ще анализирате проявите ви на симпатия, сантименталния живот, и светът на илюзиите. Преминаването на Юпитер в Риби запазва мира и хармонията в семейството, предоставя ви възможност за създаване на приятелства.

Планетарното влияние ще бъде в полза на зодиите Риби, Скорпион и Рак. Трудности могат да изпитат Близнаците и Стрелците. Тъй като Юпитер е големият добротворец в зодиака, то всички случки ще носят добро, радостно и благотворно влияние.

На 30-ти октомври в 15:27 ч Марс ще стане ретрограден в зодиакалния знак Близнаци. Ретроградният Марс може да се опише като човек който се чувства ядосан, вбесен или в краен случай без очевидна причина се втурва да нападне някой минувач. Тъй като планетата-войн ще се развихри в Близнаци, то може да се очакват протести от страна на учители, медийни работници или служители в телекомуникациите. Когато е ретрограден Марс дава упорита необуздана се физическа сила, която не се задвижва докато не се намери някаква мистична причина за нейното проявяване. Ретроградният Марс изисква дразнител, за да функционира добре. От полза ще ви бъде да се спрете, дори по средата на някой проект, за да направите равносметка. Ще се изисква обективност в работата.

Желая Ви здраве и успех!

АЗАРЕЙ, 2022

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук