Синът на Маги Халваджиян - Бебо успя да взриви буквално социалната мрежа с думи заради ваксините и зелените сертификати у нас. Операторът в шоутата на баща си разказва случка от близките месеци и призовава хората да се ваксинират. 

Той е категоричен, че според него влизането на употреба на сертификатите като начин на достъп до кина, театри, фитнеси и заведения е ход в правилната посока, който е чакал от дълго време насам. 

Ето какво точно казва младият Халваджиян, който е и горд татко на две дечица:

"6 август 2021. Нареждам се на опашка за сладолед във Флоренция. Учтива служителка на заведението ми съобщава, че от днес е въведен зелен сертификат и трябва да й го представя ако искам да си закупя сладолед. Почувствах ли свободата си ограничена? Казах ли си: "Край с демокрацията!" ? Не.

Усмихнах се и й казах : "Най-накрая! От март месец чакам някой да ми го поиска!"

Всички около мен подходиха по подобен начин и дори с гордост показваха сертификатите си. Защо ли?

Защото говорим за Италия. Една от страните, ударени най-тежко от ковид, която сега е с най-бързо растяща икономика в Европа.

Какво да кажем за държавите с висок обхват на ваксинирането като Дания, Швеция и Норвегия, които вече свалиха всички ограничения и гражданите им водят нормален начин на живот?

За съжаление в България е модерно да си "анти", да нямаш доверие на никого и да знаеш повече от всички."