Слънчев и прекрасен октомврийски ден. Както обикновено, софиянецът Е.К. влиза в пункта на ул. „Гинци” в. кв.”Стефан Караджа” и още от прага се пошегувал с букмейкъра „Днес вече трябва да ме запишеш на таблото”, казал той, имайки предвид плаката, на който отбелязват големите печалби от Еврошанс. И това, ако не е шесто чувство.
На 18.10. точно в 18.10 ч. безработният софиянец печели 32 000 лв., като познава всички отбелязани в талона си 6 числа.
Реакцията на щастливеца била уникална, разказват от пункта. Все още не осъзнал какво се случва, късметлията започнал да пее. Няколко пъти всички заедно проверили талона, защото не вярвали на очите си. Когато се уверили в размера на сумата започнала голямата веселба – приятели и случайни присъстващи в пункта споделили радостта на младия баща.
„Определено не очакваше такава печалба”, разказва букмейкърът. Това е първата по-голяма сума за него. Когато приятели го учели как се играе, още първия ден той спечелил 200 лв. и така се запалил по играта.
Сега след като вече записали името му на плаката, всички го питат за какво ще изхарчи парите, а късметлията все още не е решил категорично.

В два поредни дни късметлия от гр. Добрич печели от играта Еврошанс
първо 1 602,40 лв. и втора печалба от 16 001 лв. Играта на щастливеца е аналогична и двата поредни дни. Той залага по 0,40 лв. на теглене и пуска талоните си за 20 тегления. Играе с почти еднакви числа, които му носят апетитните печалби. Сумата от 16 001 лв., която късметлията печели е формирана при коефициент 40 000.

Третата печалба над 10 000 лв. е за късметлия от столичния квартал „Слатина”. Той познава 9 от предвидените в талона си 10 числа и срещу залог от 1 лв. за пет поредни тегления, печели 10 002 лв. Интересното е, че тази печалба пада на четвъртия ден от откриването на пункта в жк. „Слатина”, бл. 70. /БЛИЦ