Семейният приятел на Цветан Василев - Николай Хаджигенов, продавачът на скулптори на Васил Божков - Велислав Минеков и бащата на фалшивите новини Бабикян отново са изпълзели от дупките си и настояват за метеж. Този път довечера пред сградата на Министерския съвет.

Видимо недоспали и обрулени тримата зоват за издигане на нови барикади с "всички възможни средства", което само по себе си е престъпление по Глава Първа от Наказателния кодекс!

"Къде е прокуратурата, къде е МВР, защо още не са арестувани?! Това е откровен опит за гражданска война! Тези хора трябва да бъдат въдворени, а Жандармерията и полицията да са безкомпромисни при опазване на обществения ред", питат се стотици в социалните мрежи.

Крайно време е органите на реда да спрат опитите на няколко жалки човечета да блокират София и нейните граждани, за да правят каквото си искат.

Рано тази сутрин полицията показа решителност и премахна палатковите лагери в София, Пловдив и Варна.

Демокрацията означава спазване на правила от всички, включително и за медиите на олигархията, които по всевъзможни начини се опитват да съживят замрелите протести в услуга на Цветан Василев и Васил Божков.

Нормалните хора са отвратени от простотиите и безумията на "Отровното трио", върха на които беше изваждането на ковчег и разнасянето му в центъра на София.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!