Известният мотел на убития преди години бизнесмен Никола Арнаудов - „Мамин Кольо“ край Сандански, е обявен за продан. Един от първите крайпътни мотели в областта, построен и успешно ръководен пред годините от Арнаудов, днес се продава за 1 200 000 лева.

След убийството на известния бизнесмен преди повече от 15 години, разпри и караници около подялба на имуществото съсипа фамилията му, пише struma.com.

Арнаудов бе разстрелян с три куршума в коридора на приземния етаж на дома му. За разстрела през 2004 г. бе обвинен и осъден на доживотен затвор синът му Стойчо Арнаудов - Тото Мамината. В хода на делата Тото Мамината, както е известен Стойчо, твърдеше, че не е убиецът на баща си, че направил показанията си, след изтезания в ареста и обвиняваше за смъртта му свои родственици, които имали апетити към имотите му. Започнаха препирни и жажда за имоти и пари.

След като преди 3 години, ресторант „Байкал“ бе обявен за публична продан, за да се удовлетвори искането на вдовицата на застреляния бизнесмен Никола Арнаудов, сега става ясно, че друг култов обект на фамилията се предлага на пазара по надлежен ред. Апетитният мотел край Сандански е построен на 1300 кв. м. Разполага с 14 стаи, има ресторант, кухня, нощен бар, рецепция, сервизно помещение за камериерки, перално помещение,. Прилежащата бензиностанция пък разполага с 3 резервоара с обща вместимост 95 000 литра. Обектът се предлага с прилежащ ТИР паркинг с площ 4000 кв. м. и кът за отдих. Паркингът е напълно осветен с капацитет над 20 ТИР места, лесен за охрана и наблюдение. Обща площ на обекта 13 000кв. м.

През годините на демокрацията, убитият Кольо Арнаудов бе най- богатия човек в Сандански с много имоти и първия частен мотел с многобройна клиентела и пари. Продажбата на мотела доказва, че и до днес наследниците му все още не са се разбрали и семейните драми продължават.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ