Българите явно са решили да покажат червен картон на певицата Белослава, която преди дни седна употребила алкохол зад волана. 

БЛИЦ припомня, че изпълнителката на "Слушай ме" бе спряна от полицаи около 4:30 часа през нощта на 10 срещу 11 юли след рождения си ден в столичния квартал „Княжево“. След като учтиво била помолена да духа на дрегера, устройството отчело наличието на 1,2 промила алкохол в кръвта.

Белослава бе арестувана за срок от 24 часа, а после се оправда за деянието.

Моя любима публика, в нощта на своя рожден ден допуснах огромна грешка, неприсъща за мен. За беда и за урок понасям всички последствия.

Дължа своите дълбоки извинения, на най-близките хора до мен и на най-топлата и обична публика, която имам. Благодаря за огромната подкрепа, през последните 24 часа и за безрезервната обич през изминалите 24 години.

С огромно извинение и уважение към всички вас! Ваша Белослава”, пише тя.

БЛИЦ реши да се допита до читателите си дали те си позволяват да сядат зад волана, след като са употребили алкохол.

63,97% са категорични, че дори не си помислят да сторят такова нещо. Вторият по популярност отговор сред анкетираните е, че може да си позволят да се качат на шофьорското място, само ако са изпили едно малко.

Едва 8.87% от анкетираните са от породата на певицата Белослава и казват, че биха шофирали след употреба на градусови напитки.

Ето и останалите резултати от допитването.

Гласувайте и в новата анкета на БЛИЦ, в която ви питаме: "Трябва ли да се смени националният празник от 3 март на 24 май?"

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук