Братът на Ружа Игнатова даде първото си интервю в подкаста NAYcast.

Константин носи фамилия като на прочутата си сестра и изчезнала вдън земя криптокралица.

"Аз не съм звезда, не мога да разбера защо хората си мислят, че съм милионер. За жалост ще разочаровам повечето жени и ще споделя, че всъщност не съм. Имам карта за градския транспорт, съвсем нормален човек съм и живея нормален живот”, споделя Игнатов. Въпреки че говори много малко за ситуацията с крипто измамата, той разказа за ареста си и за престоя в затвора.
 
"Арестуваха ме на аерогарата. Дори не знаех какво се случва, прибирах се към България и десетки полицаи ме чакаха и ме арестуваха. От там живота ми се преобърна“, разказа още той в NAYcast, цитиран от "Марица".

“Бях в най-страшния затвор в Америка, който преди няколко години закриха, тъй като не спазва правилата за защита на осъдените. Не ме питайте какво преживях. Хора се убиваха за жълти стотинки, беше много страшно. Трябваше всеки да се защитава и да се бори за живота си всеки ден”, разкрива подробности братът на Ружа Игнатова.

След като съдът го освобождава той започва да работи в Америка една година, за да си стъпи на краката и се връща в родината си. Труди се в полза на бездомните хора. Това променило изцяло живота му. 

В затвора открил и нова страст - Достоевски. Там имал време да чете доста.