Лятото е сезонът на ваканциите, коктейлите край морския бряг и … ремонтите вкъщи. Независимо какви са плановете ви за тези месеци, едно е сигурно – не са изключени непредвидени разходи.

Ако ви се иска да се насладите на морската ваканция още 2-3 дни или бойлерът ви се е развалил във възможно най-неподходящия момент, това неминуемо ще се отрази на семейния бюджет. За такива моменти подходящо решение е А1 Бърз кредит.
 
Кредит за всеки
 
Услугата А1 Бърз кредит е подходящо решение за ситуации, в които имаме спешна нужда от средства назаем от сигурно място. За А1 Бърз кредит могат да кандидатстват всички пълнолетни физически лица, без значение дали ползват други услуги на телекома.


С нея си спестявате чакането по опашки и дългите процедури по одобрение – заявяването става онлайн само с няколко клика на мишката. Така всеки може лесно да кандидатства за сума между 100 и 3000 лева, която получава директно по посочената от него лична банкова сметка.
 
 Абсолютна прозрачност
 
Към новата услуга на А1 има и кредитен калкулатор, който дава пълна прозрачност. С него потребителите виждат с точност сумата, която трябва да върнат. Тя се изчислява според това за колко месеца са разсрочени вноските и каква е стойността на отпуснатия кредит. Всеки потребител може да избере сам срока, в който да изплати своето задължение, като максималният брой месечни вноски е 12.
 
Освен че предлага конкурентно оскъпяване в сравнение с други подобни услуги, А1 Бърз кредит няма такси за предсрочно погасяване и за разглеждане на документите.
 
Наистина бърз кредит
 
Целият процес - от кандидатстването, през разглеждане на заявката и одобрение, до получаване на сумата се случва бързо и изцяло онлайн.
 
Бутонът „Заяви“ на страницата на А1 Бърз кредит на А1.bg ще ви отведе до формуляр, в който да въведете своите данни и допълнителна информация, а отговор на заявката ще получите до 15 минути след нейното разглеждане. При одобрение получавате необходимите документи на посочения от вас имейл и подписвате документите, като отворите имейла и въведете кода, който ще получите автоматично като SMS на вашия телефон.
 
А1 Бърз кредит се предлага от А1 България ЕАД като посредник на Аксес Файнанс ООД.