Георги Карчев, известен с прозвището Карчо, се е опитал снощи да нахлуе във видимо неадекватно състояние, граничещо с луда превъзбуда в хитова плажна дискотека в Бургас, съобщава Флагман.бг.

Карчо е бил придружаван от голяма компания, която изглеждала като ударна група, разказаха очевидци.
За щастие само професионалните действия на гардовете в нощното заведение са предотвратили възможен екшън, като този в „Сакса бийч“ от миналото лято.

„Бях отвън, когато видях да приближава голяма група, предвождана от Георги Карчев. Изглеждаха страховито, държаха се безкрайно неадекватно. Опитаха да влязат в дискотеката, но охраната изобщо не ги пусна.

Не знам дали търсеха някого или просто идваха да се забавляват, но поведението им не бе нормално. Определено бе плашещо и не ми се мисли за последиците“, каза очевидец, пожелал анонимност.

В ОД на МВР е подаден сигнал, но дошлите на място полицаи не са открили никого. Карчо и аверите му са тръгнали още щом са узнали, че има подаден сигнал на телефон 112.

От дискотеката категорично отказват коментар по темата.

Припомняме, че точно преди година Георги Карчев и негови приятели спретнаха невиждано меле в друга плажна дискотека „Сакса бийч“. След като видео от гангстерския бой се появи в мрежата, биячите бяха арестувани и прекараха известно време зад решетките, докато не бяха тихомълком освободени.

Обвиненията срещу бандата от „Сакса бийч“ започват да влизат в съда. Един от обвиняемите Димитър Колев се размина с извънредно лека присъда преди няколко седмици – пробация и общественополезен труд.

Припомняме, че Георги Карчев през миналата година изтърпя присъда за тартор на организирана престъпна група за разпространение на наркотици.