Двадесетина души се събраха на протест в Бургас, съобщава "Фокус". 

За пореден ден жители на града излязоха пред сградата на Общината, за да изразят исканията си за оставка на правителството и на главния прокурор.

Протестът им отново премина в шествие, което продължи по главната пешеходна улица "Богориди", достигна до терасата на Културен център "Морско казино", след което отново се отправи към площад "Атанас Сиреков". На място имаше засилено полицейско присъствие.

Така, по свой начин, без блокади на кръстовища и затапване на трафика, бургазлии дадоха урок на "Отровното трио" и показаха, че може да се протестира, без да се причиняват главоболия на останалите хора. 

Т.е. при този начин на протест, когато не настройваш болшинството срещу себе си с идиотски изпълнения, шансът да бъдеш чут и разбран е много по-реален.

За разлика от тях от "Отровното трио" се чудят всеки ден каква провокация да измислят и как да стъжнят живота на останалите, без да осъзнават, че по този начин само отблъскват от себе си нормалните хора, които протестират, но цивилизовано. 

Последната им изцепка е от тази вечер. БЛИЦ припомня, че протестиращите тръгнаха от "Орлов мост" след това се отправиха към бул. "Ситняково" и блокираха кръстовището там

Така в София вече почти е невъзможно да се мине. 

Сигнал до БЛИЦ: Това е прекалено! София е парализирана! Положението е кошмарно СНИМКИ

Блокирани са кръстовищата на "Орлов мост", "Софийски университет", "Триъгълника на властта" до Министерски съвет на "Дондуков" и кръстовището на "Ситняково".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ