На 36-и ден от началото на протестите, които са с искане за оставка на кабинета и главния прокурор, положението в София става все по напечено. БЛИЦ припомня, че преди минути демонстранти тръгнаха от триъгълника на властта в София, минала по булевард "Цариградско шосе" и се насочиха към кръстовището край Румънското посолство.

Именно там те парализираха движението и опънаха нов палатков лагер.

Така в резултат на поредното брутално издевателство на протестиращите към жителите и гостите на столицата трафикът към големите квартали "Гео Милев" и "Дружба", както и към Подуяне, Сточна гара и бул. "Сливница" на практика ще бъде спрян.

Читатели на БЛИЦ се свързаха с медията ни, за да сигнализират в какъв ужас са попаднали заради поредната блокада на ключово столично кръстовище.

"Това вече е прекалено! София е още по-парализирана! Положението е кошмарно", възмущава се читател на БЛИЦ.

"Почти 22 часа е. Преди да отида на работа се съобразих с блокадите на протестиращите и смених маршрута си. Сега си тръгвам уморен и какво да видя - и то тук не се минава.

КАк нормален човек може да се прибере у дома след дълъг работен ден? Това е прекалено", възмущава се столичанинът.

Той поясни, че задръстванията в района са повече от огромни.

Автобусите от градския транспорт също променят движението си заради неочаквания нов палатков лагер.БЛИЦ научи, че в момента може да се влиза в района по ул. "Хан Омуртаг". Движението там е обърнато, на място има и полицейска кола. 


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по светаВидео: Нова телевизия