Бургазлията, който в края на октомври изгуби много пари, вече е установен. Това съобщи пред Грамофона нюз директорът на бургаската полиция комисар Калоян Калоянов.

Точната сума, намерена на улицата от доблестен гражданин, е 2500 лева. Близо месец след случката от полицията очаквали някой да се свърже с тях. Човекът пък, изтървал парите в района на Операта решил, че някой вече ги е намерил и изобщо не подозирал, че сумата всъщност е върната в полицията.

Така един месец ни вест, ни кост от собственика на парите. След широкото медийно разгласяване, мъжът най-после разбрал, че банкнотите го чакат в ОДМВР-Бургас и веднага се появил.

Тръпката е навсякъде с efbet.com
 

„Затруднението за нас идваше от факта, че доста време никой не беше заявил изгубена или открадната такава сума. Беше важно да установим правилния човек и да не се появи някой, който има зли помисли, представяйки се за собственик на парите.

На база на конкретни въпроси, които колегите задаваха на мъжа, установиха, че сумата е негова и му я върнаха. А момчето, което ги намери поощрихме с почетна грамота“, допълни Калоянов.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук