В редакцията ни потърси късметлията Михаил Кръстев, който оказа се, е „затворил кръга" на печалбите си в СПОРТ ТОТО! Колкото и невероятно да звучи, наистина има хора, родени под щастлива звезда и явно късметът не ги напуска! Точно такъв е Михаил.

Въпросният щастливец от доста време все печелил четворки и петици от игрите на тотото. Преди време взел, че грабнал и лаптоп, и телевизор от СПОРТ ТОТО и то само в рамките на два месеца. 

„Благодарение на паричните печалби от тотото си осигурявам забавления и удоволствия, разбира се отделям и за участие в любимите си игри. А когато късметът ми се усмихна и спечелих и лаптоп, и телевизор от тотото, си казах, че явно вече съм „затворил кръга" на печалбите.

Ето защо - със спечелените пари се включвам в игрите, от лаптопа си пускам залозите онлайни, а на финала гледам предаванията на тотото на телевизора, спечелен от игрите. Приятелите ми се шегуват, че остава да грабна само кола, за да ходя да прибирам печалбите си с нея!", разказва късметлията.

Ако и вие като Михаил искате да „затворите кръга" на печалбите, участвайте в игрите на СПОРТ ТОТО. Джакпотът в „ТОТО 2 – 6/49" за следващия тираж е на стойност 4 900 000 лева. 1 480 000 лева може да грабнете от играта „ТОТО 2 – 6/42". Милионерска печалба има в играта „Зодиак", където може да спечелите до 3 000 000 лева.

Освен това тази неделя може да грабнете и чудесен Форд Еко Спорт.  

От СПОРТ ТОТО напомнят, че можете да правите вашите залози и онлайн на сайта на тотализатора – www.toto.bg. Услугата е достъпна за всички. Необходимо е да имате регистрация, която се прави бързо и лесно, а сигурността ви е гарантирана. По този начин можете да участвате в игрите по всяко едно време на денонощието.

След изтеглянето на печелившите числа веднага разбирате дали имате печалба, тъй като се отразява в личния ви акаунт. Ако срещнете затруднение по време на регистрацията, може да се обърнете към [email protected] и ще получите акуратно съдействие.