На 19 февруари СПОРТ ТОТО даде старт на едномесечна кампания „Ловец на печалби“ . В нея късметлиите се включиха в надпреварата за страхотни предметни печалби – iPhone XR, смарт часовник Samsung и професионален фотоапарат Nikon.

Единственото условие, което трябваше да бъде изпълнено, бе да регистрирате непечелившите си талони „Магичната 8“, „Златна треска“, „Черната перла“, „Ези или Тура“ или „Шум на пари - Bingo“.

Ето че този един месец се изниза и вече знаем тримата големи късметлии. Румяна Тодорова е щастливката, която ще има нов мобилен телефон, с който да разговаря с любимите си хора.

Смарт часовникът пък отива при Ватислав Петков.

Перфектни снимки ще може да прави Стефка Павлова, защото именно тя спечели професионалния фотоапарат. А каква ще е следващата кампания, която ще зарадва още участници в игрите, предстои да разберем.

Едно е сигурно – през цялата година ще има много изненади и допълнителни печалби, които очакват своите големи късметлии.

Талони на Български спортен тотализатор могат да бъдат закупени от всички обекти обозначени със стикер СПОРТ ТОТО.

Тото-пунктовете ще работят с обичайното си работно време, в случай, че не бъдат наложени нови, по-рестриктивни мерки от Националния оперативен щаб за борба с коронавируса. Взети са всички мерки за дезинфекция, а влизането в тях ще става един по един.