Dash 2 Trade събра $9.1 милиона и се подготвя за ранен старт, инвеститорите се редят на опашка да купуват, листванията на крипто борси продължават

Едно от най-горещите криптота на пазара в момента - платформата за крипто анализи и сигнали платформа Dash 2 Trade стартира ударно, като събра над $9.1 милиона за отрицателно време, седем седмици след старта си (или по $1 милиона на седмица).

Предварителната продажба наближава своя 4-ти и към този момент последен етап, което означава, че инвеститорите с голям интерес трябва да се забързат, за да не изпуснат момента.

Dash 2 Trade се стреми да събере обща сума от $13,420,000, като вече по-голямата част от токените са разпродадени.

Четвъртият етап започва, когато общите инвестиции достигнат до кота $8,757,000, а когато това се случи, цената на D2T токена ще се увеличи до $0.0533 от сегашните $0.0513, така че време за губене не остана.

Dash 2 Trade изтегли предварително своето стартиране, за да се възползва от подновения интерес и търсенето на инструменти за извършване на надлежна проверка, която може да се справи с проблематични продукти като FTX в бъдеще.

Тъй като обикновените трейдъри  се нуждаят от по-добри аналитични инструменти за точно проучване, за да се ориентират в пазарните условия след краха на крипто борсата FTX, няма по-добро време за даване на ранен старт на продукт като Dash 2 Trade, за да се ориентирате към по-добра доходност на пазара.

Първата версия на Dash 2 Тrade е готова да види “бял свят” - първатата в света платформата за криптовалути в предварителни продажби

Основната характеристика, която Dash 2 Trade има като предимство спрямо много крипто проекти на ранен етап, е фактът, че първият продукт е почти готов за пускане - бета версията на платформата за следене на криптовалути в предпродажби.

Използвайки първично финансиране чрез рисков капитал, екипът работи усилено върху изграждането на своята поливалентна платформа.

Функциите включват подбрани сигнали, обратни тестове, автоматична търговия, социална търговия, технически индикатори, проверка на социалните настроения и много други технически средства, за да се предоставят полезни знания в обсега на трейдърите и инвеститорите.

Някои от функциите на платформата могат да бъдат открити в други платформи, но не всички на едно място, какъвто е случаят с Dash 2 Trade.

Но Dash 2 Trade не е просто солиден проект. Той също така предлага нов начин, който се вижда най-ясно в таблото за управление за предварителна продажба, което скоро ще бъде пуснато официално, което е първият продукт от този вид, навлязъл в крипто света...

Как работи интерфейсът на платформата и защо това ще е иновативен продукт, който се отличава с много?

Таблото за предварителна продажба се фокусира върху 12 основни области за ранкиране, за да предостави на инвеститорите  оценка за 20 или 30 предварителни продажби на крипто, които се провеждат всяка седмица.

Предварителните продажби са от значение, защото това е областта на пазара, където е най-вероятно да се открият проекти с огромен потенциал, които още не са достатъчно развити.

Но покрай еуфорията идват и проблемите, които се появяват при опитите за извършване на надлежна проверка на проекти, които по правило не са добре проверени и няма много информация за тях. Именно това тревожи много инвеститори, които се отказват в последствие.

Анализирането на технологията на проекта, активността във веригата, медийното внимание, опитът на екипа, верификацията на смарт контрактите, бизнес моделите и множество други показатели и потоци от данни използва микс от автоматизирана система, която работи съвместно с човешкия фактор - а именно опитните трейдъри на платформата.

Dash 2 Trade е абонаментна услуга, която предоставя функции и показатели на професионално ниво, като това ще ви струва частица от това, което бихте заплатили за терминали от рода на Bloomberg & Glassnode.

Листванията тепърва предстоят за Dash 2 Trade, а желаещи има много

Когато говорим за Dash 2 Trade, редно е да отдадем заслуженото на екипа на Learn 2 Trade, който стои зад проекта. Първите вече са се доказали, като привлякоха над 40,000 активни членове и имат 4 звезди в реномирана платформа за ревюта TrustPilot.

Много скоро след приключването на предварителните продажби, Bitmart & LBank - две от най-известните крипто борси, ще листнат токена на проекта D2T. Екипът на проекта обаче преговаря и с други такива, като се очаква да има поне още една борса, която да предлага D2T скоро след официалния старт.

Разбира се, тези листвания на крипто борсите служат като добър индикатор за инвеститорите, които се чудят дали си заслужава да вложат средства в платформата за крипто търговия Dash 2 Trade.

Станахме свидетели на доста измамни схеми в крипто индустрията, която още не може да изчисти петното от името си, особено след грандиозния скандал с FTX.

Смарт контрактите на Dash 2 Trade са проверени от Solid Proof, а екипът на платформата е верифициран от Coinsniper.

Как да си закупите Dash 2 Trade токени?

Ако искате да инвестирате в проекта, но нямате налична криптовалута, в този параграф ще ви обясним как да го сторите бързо и лесно.

Стъпка 1: Открийте си крипто портфейл

Първото нещо, което трябва да направите, е да си откриете крипто портфейл. Съветваме ви да си откриете MetaMask, защото е бърз и удобен. Ако ползвате мобилен телефон, Trustwallet е добра опция.

Стъпка 2: Закупете си ETH или USDT

За да закупите D2T, първо трябва да притежавате ETH или USDT. За целта трябва да си закупите тези две криптовалути, като най-доброто място да го сторите е Binance. След като закупите достатъчно ETH/USDT, насочете средствата към MetaMask портфейла си.

Стъпка 3: Свържете портфейла си с уебсайта на Dash 2 Trade

Сега трябва да свържете крипто портфейла си със сайта на Dash 2 Trade. За целта натиснете “Connect Wallet”.

Стъпка 4: Купете токени D2T

Сега вече можете да купите D2T токени. Минималното количество е 1,000, като трябва да имате и предвид таксата за обработка на транзакция.

Стъпка 5: Заявете своите токени в края на предварителните продажби

Когато приключи фазата на предварителните продажби, вие ще можете да заявите своите токени, които ще бъдат достъпни в крипто портфейла ви.

 

 

 

 

 

please add link: https://dash2trade.com/bg

please add link: https://dash2trade.com/bg