От колко време си водещ/а на СПОРТ ТОТО?

Део:
Водещ на предаването съм вече повече от три години. A това означава много ефири, които са ми минали “през ръцете”. Обаче пак си я има тръпката. Истински се вълнувам, кой ще e новият тото милионер на България. Джакпотът от над 7 100 000 лв. в момента е най-големият у нас. И той е в нашата игра - „Тото 2 – 6 от 49“. Това са страшно много пари, които могат да бъдат спечелени само срещу залог от 1 лв.

Марина:
Повече от година съм водеща на СПОРТ ТОТО заедно с Део. Нашето предаване е различно от всички останали, защото теглим печалби, които променят животи.

А и СПОРТ ТОТО е кауза. 33% от залога на всеки от участниците в нашите игри отива директо за подкрепа на родните спортисти. Така че мога смело да кажа, че почитателите на тото игрите правят спорта в България възможен.

Коя е най-вълнуващата ти случка в ефир?
Део:
Живото предаване носи много емоции. Понякога то се оказва истинско изпитание за изобретателността ти. Налагало ми се е да правя какво ли не – да се моля на машините в студиото, да опитвам да сдържам емоциите си. Особено с новата динамична графика. Още в ефир, в реално време виждаш колко са хората, уцелили тройки, четворки, петици и съответно шестици. То е все едно да гледаш как футболист се засилва и бие дузпа. Адреналин!


Марина:
Мисля, че най-забавният и вълнуващ момент в ефир беше в един от последните случаи, когато джакпотът в „Тото 2 – 6 от 49“ падна. Део беше в такава еуфория, че ме прегърна и вдигна в ефир. Това беше изключително радостен момент, защото един от участниците спечели близо 4 500 000 лева. И ние го разбрахме в реално време. Не можеш да останеш безразличен в този случай.


Какво би направил/а с джакпота от над 7 100 000 лева?

 

Део:
Повече от 7 100 000 лева са страшно много пари. Аз бих осигурил добър живот на децата ми и най-вече – качествено образование. Също така обичам спорта и пътуванията,
вероятно ще отделя част от сумата за такъв вид преживявания – екстремни и неповторими. Ще поглезя близките си. Но мисля, че най-вече ще се почувствам по-спокоен за бъдещето.

Марина:
Дори само с една част от сумата бих сбъднала желанията си. Може би на първо време бих се отдала на пътешествия, защото посещенията на нови места ме зареждат. Със сигурност бих отделила част от печалбата за благотворителност – има много каузи, които заслужават да бъдат подкрепени.

Много ли джакпоти са паднали в твое присъствие?
 

Део:
Джакпотите, които участниците са спечелили през последните три години, са доста. Например спомням си един от първите милионери, които обявих. Той беше бизнесмен и искаше с парите от печалбата да построи ВЕЦ. Следващият късметлия удари шестицата само няколко месеца по-късно, той беше овчар. Това са най-различни хора – богати, не чак толкова заможни, млади, възрастни… Всеки e с различна история и път в живота. Всеки може да стане милионер със СПОРТ ТОТО.


Марина:
Въпреки, че съм в Български спортен тотализатор само от година, вече съм имала честта няколко пъти да обявявам спечелването на суми за милиони. Но никога няма да забравя първия милионер, когото срещнах. Няколко тиража след дебюта ми като водеща на предаването, джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ падна. Сумата беше над 3 000 000 лева и я спечели един господин от Габрово. Спомням си, че той се появи след доста време, защото разбрал, че печели и заминал на екскурзия спокоен за финансовото си бъдеще.


Какво ще пожелаеш на участниците в игрите на Български спортен тотализатор?

Део:
Пожелавам им най-вече здраве и късмет! И да продължават да подкрепят спорта, докато опитват късмета си в нашите игри. Само през 2017 тотото е осигурило близо 54 000 000 лева в подкрепа на спорта. Даваме повече!


Марина:
Да не спират да вярват в късмета си! За последните месеци обиколихме десетки градове в цялата страна. Лично съм се срещала с много печеливши и вярвам, че късметът е заразителен. Важно е това да се знае, особено с джакпот в размер от над 7 100 000 лева.