Той ме бие. Това призна пред Христина Апостолова първата дама Десислава Радева. 

Това стана при посрещането на президентската двойка в най-важната част от официалната церемония по откриването на летния сезон в Несебър в петък привечер.

Голяма част от държавния елит бе дошъл на морския бряг, сред гостите имаше и представители на дипломатическия корпус у нас. Вижда се как след Радев Десислава Радева се ръкува с министъра на туризма Евтим Милошев, след което пристъпва към Христина Апостолова – жена му, и се оплаква от мъжа си, сочейки ясно с пръст гърба му. 

Съпругата на президента ясно произнася фразата в ухото на Апостолова, достатъчно силно, за да бъде уловена от микрофона на Флагман.бг.

Радева бе с феерична прическа, а облеклото й бе съвременен италиански шик, успешен смарт кежуал.

Първата дама, със спортния й дух, се чувстваше в собствената си кожа и плуваше в свои води, защото веднага след това с възхищение отчете фамозния костюм, в който буквално грееше бившата министърка на туризма Марияна Николова. 

„Много добро лила!“ Николова я поправя: „Люляково“. 

Появата на Николова на първа линия сред официалните лица за истинските браншовици не е случайно. Очаква се в бъдещето редовно правителство тя да намери достоен пост, тъй като се ползва с уважението им. 

Христина Апостолова е близка приятелка на Деси Радева. Тя е едно от основните лица на „Българската Коледа“ – благотворителната президентска инициатива за деца в неравностойно положение, където Милошев е продуцент, а тя – сценарист. 

Апостолова неизменно следва съпруга си навсякъде, откакто е министър, била е забелязана в Слънчев бряг дори и на официалната закуска с дипломатическия корпус, където на роднини на министри не се гледа с добро око.