Водещата на bTV Деси Стоянова изригна с гневен пост в личния си фейсбук профил. Повод за възмущението й бе потресаващата случка от Варна, разиграла се преди няколко дни.

Деси Стоянова шокира всички с това, което направи с децата си

Тогава стана ясно, че бащата на 14-годишната тийнейджърка Ирина Янкова искал да я убие, провесил я е през терасата на дома им, а преди това я удрял със свещник в главата.

„Има нещо дълбоко сбъркано и порочно в система, която прави възможни истории като тази във Варна“, написа Стоянова и сподели няколко причини, довели до това зверство.

Деси Стоянова изсипа куп ругатни и показа уникални черно-бели СНИМКИ

„1. Съдът първоначално присъжда родителските права на насилника. Представете си каква социална оценка трябва да е имало, за да стане възможно това. 

2. Социалните, а и полицията, на практика не правят нищо (поне до момента няма информация ефективно да са направили нещо) - въпреки формално издадените ограничителни заповеди заради домашно насилие. И въпреки съдебно решение от декември за прехвърляне на родителските права на майката. То не било влязло в сила?!?! 

Деси Стоянова шокира с интимни признания за това какво й се е случило докато е била бременна

1+2 логично дават бруталния резултат - 14-годишно дете е в болница пребито и провесено от балкона от собствения си баща.

П.С. А т.нар. СПЕШЕН координационен механизъм - полиция, прокуратура и Закрила на детето, не функционира в почивни дни. И СПЕШНО ще се занимае със случая чак във вторник“, пише още водещата на „Преди обед“ по bTV.