"Днес заедно с Петър Волгин отидохме до едно място в София, което в последните години е по-познато сред софиянци като "района на мигрантите". Да, точно така, става въпрос за "Женския пазар".

Ще припомня за един разказ на Гергана Лазарова на заседание в общинския съвет в София, в който тя подробно описа на какво стават свидетели, заедно с нейните съседи, като живущи в района. Той потресе всички нас. Или поне нас от Възраждане. Тя също беше с нас днес, за да ни разкаже и да ни покаже нагледно.

Точно два месеца минаха от случаите по Витошка и в Овча Купел, които гръмнаха по медиите. Два месеца по-късно те вече са почти забравени от широката общественост, а тези хора живеят така всеки ден. Страхуват се за децата си, страхуват се да излязат в тъмната част на деня, че дори и светлата такава. Ето защо аз заведох Петър Волгин именно там. За да чуе лично разказите на хората и да бъде техният глас в Европа.

Излезте и гласувайте на 9 юни, нека да предпазим България от съдбата на европейските държави, които "интегрират" мигрантите от мигрантските вълни. Нека го направим за нашите деца", написа Деян Николов в страницата си в социалната мрежа Фейсбук. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!