След думите на Тошко Йорданов, че Радостин Василев е депутатът, който е бил жертва на опит за подкуп, Татяна Дончева обяви, че няма избор освен да предприеме съответните юридически действия срещу Йорданов и Василев.

„Разговор между мен и Радостин Василев има, но той не е с такова съдържание. Никакви разговори на тема за пари. Какво е „500 к” според вас? Нито помня дали съм писала, нито дали съм имала листче. Как според вас се убеждават тези хора, че трябва да има правителство, че трябва да участват в това – с разговор. Ще си търся правата по съдебен ред и срещу Тошко Йорданов, и срещу Радостин”, казва тя пред NOVA.

Припомняме, че председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов в предаването "Студио Хъ" по 7/8 ТВ разкри кой е въпросният човек от ИТН, на когото Татяна Дончева предложила 500 000 лева.

Дясната ръка на Слави заяви, че на 12 август зам.-председателят на НС и депутат от "Изправи се БГ! Ние идваме" Татяна Дончева в 17:30 часа отива в офиса на депутата от "Има такъв народ" Радостин Василев, за да го убеждава да разцепи групата на ИТН и ако нейната партия получи третия мандат от президента, да може с тези гласове да реализира правителство.