В понеделник близки и приятели изпратиха с бели рози нелепо издъхналата Силва Зурлева, която бе бивш член на борда на директорите на NOVA.

БЛИЦ припомня, че журналистката издъхна след като падна по стълбите в къщата си в село Ковачевица часове след настъпването на 2020 година.

Часове след погребението на Зурлева дъщеря й – Мила, сподели трогателни думи за покойната си майка,

Това тя направи чрез статус в личния си фейсбук профил.

Ето какво написа Мила Зурлева за трагедията, сполетяла семейството й:

„Маме, обичам те безкрайно, завинаги, че и след това!!!

Преди прощаването със Силва Зурлева Гала разкри големи тайни и показа сензационни СНИМКИ

Благодаря ти за всички безсънни нощи, за всяка ласка, обич, внимание, разбиране и още хиляди неща, които само една майчица, която обича с цялото си сърце и душа, може да направи за дъщеря си.

Ти ме възпита да бъда искрена, истинска и с добро сърце. От теб научих какво е да се раздаваш за всички без да искаш благодарност.

Ти ми показа целия свят и ме научи на “две и двеста”.

Преди 12 години на връх Коледа ми обеща и написа “ние с теб ще се разделим само, когато Той (Господ) реши да ме вземе при себе си...”.

Този ден настъпи на 01.01.2020 година по най-нелепия начин, но, мамо, аз знам, че ще бъдем отново заедно, просто не сега.

Поклон пред Човека, който помогна на много българи да живеят, даде надежда на дечица в нужда и всичко това без да очаква нищо в замяна.

Благодаря на стотиците хора, които дойдоха от различни краища на България и чужбина, за да изпратим теб, мамо - една истински достойна българка“.