2021 година наближава с пълна сила. И въпреки, че от 2020 г. остава още време много от нас са насочили мислите си именно към задаващата се нова година. Всеки от нас иска да му се случи само най-доброто през 2021 г. и да бъде поп-добра версия на самия себе си.

Мнозина си обещават, че през новата годна ще изглеждат по-добре и ще се грижат повече за себе си. Други пък се кълнат във всичко свято, че ще спазват всички актуални модни тенденции само и само, за да изглеждат добре.

Именно за тях преди време от jenata.blitz.bg споделиха кое е най-актуалното яке през зимния сезон, както кои ще са осемте най-актуални палта. 

Преди дни от институтът Pantone обяви двата основни цвята на 2021 година. Експертите са категорични, че тези цветове ще са навсякъде около нас – не само в модните артикули, но и сред архитектурните решения.

Pantone избира основния цвят на годината от 2000 г. насам. Това е едва вторият път, когато два нюанса са избрани за цвят на годината: първият път това се случи през 2016 г., когато на власт бяха синьото и розовото.

За избора на Pantone за цветове на следващата година руският стилист Влад Лисовец възрази и осъди жестоко двата цвята, които бяха обявени за най-актуални през 2021 г. Той от своя страната предложи други два цвята.


Стилистът Влад Лисовец

Но кои ще са най-актуалните цветове през 2021 г. и какво каза за тях Лисовец ще научите на jenata.blitz.bg