„Еврошанс“ е играта, която не спира да създава емоции в пунктовете на „Евробет“. Сред късметлиите е Миглена Димитрова, чиято лична история вече е окончателно свързана с „Еврошанс“.

Младата жена реализира познатата за мнозина комбинация „10 от 10 с 10 = 10 000“. Иначе казано - тя познава 10 от 10 числа, на които залага 10 стотинки и печели 10 000 лева. Със сигурност 10 вече се превръща в любимото число на Миглена.


„Майка ми също играе „Еврошанс“. Точно тя ми показа играта и сега се радва за печалбата дори повече от мен“, споделя Миглена.
Слънцето вече грее по-силно над Казичене, където живее 38-годишният Петко Вачев. Той също грабна страхотните 10 000 лева от „Еврошанс“. Печалбата на Петко идва след като познава 7 от 7 числа и със залог от 2 лева директно изравнява попадението си с това на Миглена. Късметлията вярва, че няма нищо случайно, защото седмица по-рано, Петко сънувал точно тези седем числа и започнал да играе с тях.

„Знаех, че ще ми донесат успех и много се радвам, че се оказах прав.“, разказва още той.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с новото мобилно приложение, което можете да свалите от ТУК.