Първи април е известен като Ден на хумора, сатирата, шегата и лъжата. Макар и да не е официален празник, много държави по света го празнуват. Малки и големи кроят номера на близките си, а усмивките и забавлението не спират.

Една от версиите за създаването на този празник датира от времето на Краля Слънце – Луи XIV. Историята разказва, че кралят на Франция наредил смяната на Юлианския календар с Григорианския. Според него началото на календарната година трябвало да бъде на 1 април.

В знак на протест, поданиците му изпратили поздравителни картички за настъпването на новата година в първия ден от пролетния месец. Законът на Краля Слънце не влязъл в сила, но жестът с картичките се запомнил. В следващите години французите измисляли различни шеги.

Дори и днес да не сте успели да скроите шега, все още имате време. Време има и да се включите в следващия тираж на СПОРТ ТОТО. Там  не на шега са се натрупали джакпоти в размер на близо 10 000 000 лева. Играта „Тото 2 – 6/49“ може да ви направи по-богат с 4 950 000 лева.

От „Тото 2 – 6/42“ пък може да спечелите близо 1,5 милиона лева. Джакпот до 3 000 000 лева може да грабнете от играта „Зодиак“.

От СПОРТ ТОТО напомнят, че залози можете да правите и онлайн на www.toto.bg. Необходимо е да имате регистрация, която става бързо и лесно, а сигурността ви е гарантирана. За съдействие и въпроси по време на регистрацията, може да се обърнете на [email protected]