Сметка, която спокойно може да кандидатства за рекордите на Книгата на Гинес, плати млада компания в една от най-актуалните дискотеки на София навръх Нова година, научи БЛИЦ от персонала на заведението.
Малко преди края на отиващата си 2017 година осем младежи заели място на предварително резервирано ВИП сепаре.

Единият от тях веднага изкомандвал пристигналия като стрела барман: "Искаме да ни забележат"! Паролата била придружена с банкнота от 100 лева и подействала като наркотик.

За броени минути върху масата кацнали няколко бутилки от елитното френско шампанско "Дон Периньон", които след това се размножили.

Щедрите поръчки подействали като афродизиак на разголените момичета в дискотеката. И някои от тях се настанили до младите господа, като редували чашите шампанско с бяло вино от Нова Зеландия.

В първите часове на Новата 2018 година пристигнала и сметката. Която била малко над 35 000 лева. Числата не трогнали богатите младежи и те оставили 2 бона бакшиш.

Веселата компания, към която се присъединили и гърлите, се качила в три лимузини от марките "Мерцедес" и "Ауди" и след това продължила със забавленията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!