От 3 до 9 октомври Praktiker стартира промоционална кампания „Есенна Супер седмица“. В този период ще се предлагат разнообразни продукти от целия асортимент на магазина с до -50% отстъпка.

В промоцията са включени артикули, подходящи за ремонта в дома и за подобряване на различни сфери от ежедневието. Акумулаторната бормашина Makita, полезна в работата както на любители, така и на професионалисти, е намалена от 249.99 лв. и може да бъде закупена за 149 лв. С отстъпка -40% се предлага дизайнерски шкаф за баня с умивалник от Inter Ceramic, вместо за 379.99 лв. сега може да бъде закупен за 225 лв. Намаление от -50% превръща в изгодна покупката на LED плафон Wave, който създава допълнителен уют в дома и може да бъде закупен за 46.49 лв. Есента е и момента за подготовка на автомобила - в Praktiker на разположение са зимни гуми Nexen Tire на цена 129.99 лв.

Всички оферти от „Есенна Супер седмица“ могат да бъдат разгледани в сайта praktiker.bg.

В допълнение Praktiker предоставя и възможност за 10 безлихвени вноски за закупуване на стоки на стойност над 200 лв. на изплащане, без оскъпяване. Това означава 0% лихва, 0 лева такси, 0% ГПР.

Промоционалната кампания „Есенна Супер седмица“ е валидна във всички търговски обекти на Praktiker и онлайн на www.praktiker.bg в периода от 3 до 9 октомври.

 


 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук