Всички знаем колко полезни за плодовете. Освен това те са и много вкусни. Някои хора обаче избягват консумацията на плодове с костилки, тъй като постоянното отделяне на костилките ги вбесява.

Колкото и неприятни да са те, то имат и много ползи. Именно заради това преди време от jenata.blitz.bg ви посъветваха да не изхвърляте костилките от кайсиите, тъй като те вършат чудеса.

Е, сега обаче jenata.blitz.bg от ще поговорят за това как да се отървем от костилките в различните плодове. При това бързо, лесно и без много усилия.

Всички знаем, че е препоръчително, каквито и костилкови плодове да хапваме, предварително да ги изчистваме от костилките. Но за да направим това, често си боравим с вилица или нож, което пък може да бъде опасно за нас. 

Освен това специалните уреди за отстраняване на костилки също не са съвсем безопасни, тъй като при невнимание можем да прискрипем болезнено ръката си по време на работа с тях. 

Затова от jenata.blitz.bg предлагат да използвате следната тактика, за която ще ви бъде необходима една стабилна стъклена бутилка. 

Какво обаче трябва да направите и как работи този лесен трик ще научите на jenata.blitz.bg