Късметлийката Румяна Георгиева грабна първата ТОП печалба от 1 000 000 лева от билет „3 000 000 Jackpot“ на Национална лотария. 57-годишната щастливка е от град Генерал Тошево и работи като шивачка.

Водещият Захари Бахаров веднага посети късметлийския град, за да зарадва участничката с чек за седемцифрената сума.

„Никога не съм очаквала толкова голяма печалба. Бързо изтърках билета и бях много изненадана, когато видях сумата от 1 000 000 лева“, сподели с вълнение Румяна.

Щастливката е купила печелившия билет от пункт на Национална лотария в Lafka в центъра на Генерал Тошево. Изтрила е щедрия билет у дома. Румяна си спомня с усмивка първоначалното недоверие на семейството ѝ, че вече е милионерка. Късметлийката сподели, че много се радва.

„С печалбата ще осъществим всичките си мечти“, каза Румяна. Първата голяма мечта, която семейството ще сбъдне, е да си купят къща. Част от парите ще използват и за екскурзия.

„Майка ми заслужава тази печалба. Цял живот е работила, а сега може да си позволи нещата, за които е мечтала“, каза синът на щастливката Галин.

Само преди месец в късметлийския град Генерал Тошево падна друга голяма печалба от щедрите билети на Национална лотария. 59-годишната Стефка Георгиева забогатя с половин милион лева от билет „Кеш х 50“.