На 14 декември 2020 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Галичица“, жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Галичица“ от ул. „Якубица“ до ул. „Златовръх“.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Галичица“ на кръстовището с ул. „Бабуна планина“.

На 14 декември 2020 г. (понеделник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Неделчо Бончев“, НПЗ „Искър“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

ул. „Неделчо Бончев“ от ул. „Подпоручик Йордан Тодоров“ до бул. „Брюксел“ и ул. „Подпоручик Йордан Тодоров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Неделчо Бончев“ на кръстовището с ул. „Подпоручик Йордан Тодоров“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.