Управителката на лото играта ЕВРОШАНС - Олга Тодорова поднесе специална изненада на екипа си. Вместо досадното съботно отработване всички заедно преживяха един ден пълен с положителни емоции и адреналин.
Приключението – рафтинг по р. Струма беше споделено и от добрите приятели на лото играта ЕВРОШАНС – Румънеца и Енчев.

И за двамата изпълнители това се оказал първия път, в който се впускат в екстермния спорт. Естествено като едни истински шоумени, те предпочетоха да осигурят доброто настроение за екипа, вместо да рискуват да се намокрят в дълбоката река. Енчев сподели, че ако не бил Румънеца да му пази страх на брега, веднага щял да наметне екипа и да поведе останалите лодки. И двамата са категорични, че на следващия тийм билдинг на Еврошанс ще бъдат едни от най-активните само при условие че за всеки има поне по две руси спасителки.


Според специалистите мероприятията на открито подобряват работата в екип и спомагат за приобщаването на нови членове. Единодушно е мнението, че чрез създаване на нестандартни ситуации, се дава възможност на хората да опознаят себе си и колегите, както и да се изявят максимално.
След това нетрадиционно преживяване няма човек от екипа на Еврошанс, който да не е убеден в ефективността на подобни мероприятия. Работата спори и резултатите са налице, явно сблъсъка с предизвикателствата прави видими връзките между много важни неща от ежедневието. Така в непринудена приятелска обстановка се преодоляват множество задръжки и предразсъдъци. /БЛИЦ