Фондация Петя Иванова стартира своята дейност с кампания „Ин витро” в цялата страна. Основната цел е финансова помощ за прилагане на метода „ин витро” при семейства с репродуктивни проблеми на възраст до 45 години.
Програмата предвижда финансирането на опити по метода „ин витро” при дадено семейство да продължи до постигането на краен резултат. Това е началото на кампания, която няма крайна дата. Независимо от всички останали дейности, които ще развива Фондацията, кампания „Ин витро” ще се осъществява постоянно.
Всяко шесто семейство в България няма деца и не може да разчита на пълна подкрепа от страна на държавата. Близо 300 хиляди семейства очакват в домовете им да има детски смях и плач, да чуят „Мамо” и „Тате”. Те имат шанс, ако ние им дарим подкрепа чрез SMS със съдържание - TXT INVITRO на номер 1916 за всички мобилни оператори в България. Цената на един SMS е 2.40 лв. с ДДС.
Дарения могат да се правят и по набирателна сметка в лева:
Титуляр: ФОНДАЦИЯ ПЕТЯ ИВАНОВА,
BIC: RZBBBGSF
BG60RZBB91555023951711
РAЙФАЙЗЕН БАНК - СОФИЯ
Записвания на семейства, който се нуждаят от финансова подкрепа за метода „ин витро” очакваме на телефон 0884/476753 или на e-mail: [email protected], съобщават от фондацията. /БЛИЦ