Приличаш на някоя холивудска звезда? Твоят моден идол е световноизвестен певец, музикант, актьор или супермодел? Искаш да приличаш на него? Габриела Василева ще сбъдне мечтата ти! Модата може всичко и „Закачалки“ ще ти го докажат. В новия сезон на предаването ще превръщаме обикновени хора в звезди.

Топ брандове, световни и родни марки и дизайнери, екип от професионални гримьори и коафьори ще се погрижат за твоята визия.
В първия епизод за сезона ще видите как Стефан Марков от Велико Търново, който управлява собствен бизнес, се превръща във футболната легенда Дейвид Бекъм, на който според приятелите му прилича много. На помощ на Габриела Василева идва мъжкият моден бранд Agressia, който ще се погрижи за стайлинга на госта. 

Не пропускайте новите епизоди на „Закачалки“ с Габриела Василева всеки четвъртък, от 19:30 часа, само по Code Fashion TV!

Свържи се с нас на [email protected], кажи ни на коя звезда приличаш и искаш да подражаваш, а ние ще свършим останалото.

„Закачалки“, както и всички предавания на Code Fashion TV, зрителите може да гледат в мрежата на Vivacom SATA1, NET 1, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, NETERRA TV, както и в цяла Европа, благодарение на Intelsat 904 45.0 и, разбира се, 24 часа, 7 дни в седмицата, в сайта на медията  https://tv.codefashion.bg/. Генерален дистрибутор на Code Fashion TV са Върджин Груп.