Гимнастичките от националния ни отбор направиха голям жест към директора на Александровска болница доц. д-р Костадин Ангелов. След края на лагера на отбора в Белмекен, грациите ще му подарят благодарствена плакета.

Наградата е заради усилията, които д-р Ангелов и екипът му са положили, за да останат момичетата в "добра физическа форма и да преследваме мечтите си, да постигаме добри резултати, да защитаваме името на България", става ясно от обръщението от капитана на национален отбор ансамбъл Симона Дянкова, което бе публикувано на официалната фейсбук страницата на Българската федерация по художествена гимнастика.

Ето и пълния текст на поста: 

Обръщение от капитана на национален отбор ансамбъл Симона Дянкова:
“До доц. д-р Костадин Ангелов, д.м.
Изпълнителен Директор на УМБАЛ „Александровска“ ЕАД
Уважаеми доц. Ангелов,
Българска федерация по художествена гимнастика и гимнастичките от националните отбори жени на ансамбъл и индивидуално изразяваме към Вас и към целия медицински персонал своята огромна благодарност и прекрасни впечатления. Здравето е част от успеха. Вие сте тези, които положихте усилия, за да останем в добра физическа форма и да преследваме мечтите си, да постигаме добри резултати, да защитаваме името на България. Трогнати сме от вашето внимание и професионализъм, както и желанието на екипите максимално да ни бъдат полезни. 
Сърдечно благодарим за професионализма, човечността, отношението, подкрепата и загрижеността на лекарите от ръководената от Вас болница. Вие всички сте част от нашия успех! 
С уважение и благодарност,
БФХГ и НО жени ансамбъл и индивидуално!”
След края на лагера на отбора в Белмекен, отборът ще подари специална благодарствена плакета на доц. д-р Костадин Ангелов, д.м.
Изпълнителен Директор на УМБАЛ „Александровска“ ЕАД.