Любим на феновете на турски сериали „Мрежа от лъжи“ се излъчва по BTV Lady и доста хора следят развитието на сагата.

Разтърсващата история се развива динамично и непредсказуемо и е на път да измести Йълдъз и Ендер от "Опасно изкушение" в сърцата на зрителите, пише vihrogon.bg.

Тръпката е навсякъде с efbet.com

Главната героиня Асия, роля изпълнявана от актрисата Джансу Дере, за която пък имаше слухове, че е загинала при разрушителните земетресения в Турция, остава сираче от малка, но амбицията и я превръща в успешен и уважаван лекар.

Богата наследница на покойните си родители, тя никога не е имала семейство, което да нарече свое, и винаги се е справяла сама.

Животът ѝ протича в пълна самота до момента, в който не среща Волкан, роля изпълнявана от Джанер Джиндорук, който също е свързан с опостушителното земетресение, тъй като е родом от Адана.

Двамата се влюбват от пръв поглед и бързо решават да се оженят.

Семейството на Волкан става семейство и на Асия, приятелите също.

Влюбените изграждат щастлив брак и отглеждат сина си Али в спокойна и уютна обстановка, за каквото лекарката винаги е мечтала.

Но няма да е турски сериал, ако нещата не вземат обрат и точно това привлича зрителите пред екрана, но те са силно възмутени от дублажа, който предлага родната телевизия.

Ето и някои от коментарите:

Направо ме отказват да го гледам! Не стига, че го преместиха по канал, който изисква отличен интернет, ами им озвучаването е кошмарно. Предпочитам да си го гледам по интернет с оригиналните гласове и субтитри!

Имам чувството,че един и същи е дубльора за Дерин и Асия. Дразнещо е…

Отвратителен дублаж и силно озвучен, при което се губят гласовете и нищо не се разбира.

Много неприятно за слушане, със сигурност, ако беше озвучен така отначало, нямаше да го гледам!

Като се вземе предвид, че повечето хора на възраст се забавляват с тези сериали, би трябвало телевизията да коригира недостатъците, за да могат феновете да се насладят на любимата си сага.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук