Сценаристът Филип Станев скъса снимката на президента Росен Плевнелиев в ефира на "Шоуто на Слави". От "Господари на ефира" разпространиха следната позиция: 
На 6 юни в "Шоуто на Слави" станахме свидетели на безпрецедентен акт на неуважение към българската държавност. Стилистиката напомня на стилистиката на партийната телевизия АЛФА. За bTV обаче всичко това е меко казано стряскащо.

Сценаристът Филип Станев скъса снимката на президента Росен Плевнелиев, а неговият шеф Слави Трифонов остана тооооолкова изненадан, че не можа да спре подчинения си. Не е тайна на какво се дължи отношението на Слави Трифонов и неговият екип към президента. Но начинът, по който го демонстрираха, ги нареди до други водещи, станали по-късно политици.

Трифонов привидно не беше съгласен с действията на своя колега, но това само засили съмненията, че всичко е част от сценария, а не емоционален изблик.
Реакцията на bTV пък е като на някой, който като че ли не му се занимава.

В последните години се наслушахме на гръмки обещания за промяна на морала в политиката от хора, които по една или друга причина са решили да се намесят в нея. Досега те винаги са се проваляли по една и съща причина – бързо се оказва, че собственият им морал не се различава с нищо от този на статуквото, срещу което на думи се борят.

Вулгарната демонстрация на неуважение към демократичния избор на близо милион и седемстотин хиляди души, гласували за Плевнелиев, когато твърдиш, че работиш за доброто на обществото, говори сама за себе си.

Засега принципът "Който не ни кефи – ще го разцепим!" действа в национален ефир - опазил ни Господ да започне да действа и в живия живот!