Говорителят на главния прокурор Иван Гешев – неврокопчанката Сийка Милева е сред 50-те най-красиви българи на 2020 г., пише toppresa.com.

Сийка Милева

     
Говорителят на главния прокурор е най-стилната жена на българския хоризонт тази година. Правист е, както никой от семейството си, обича да тича, неприятно й е пред камера, гримира се сама и се кълне във водата с джинджифил сутрин. Ами, да, всичко се навързва – идеалната фигура и стилът й са продукт на съзнателна грижа за себе си, а и е зодия Лъв. Винаги с чудесни бижута, опушени очи и въздействаща реч – радваме се да е в полезрението ни.2020-та не възпрепятства едно нещо, поредното ни, 13-то, издание на Топ 50 най-красиви българи, заради което сме щастливи! Това пише за класацията си сайтът www.viewsofia.com.

Палитрата ни от персонажи е многостранна и всяко парченце от нея провокира в нас чувства на гордост, топлина, интерес, благодарност… Модели, актьори, музиканти, лекари, дизайнери, спортисти (и още) прекрасни личности са повод за някои от най-интересните ни преживявания тази година, красотата им бе навсякъде…

В галерията на сайта са всички участници в класацията, придружени от чаровни трогващи истории, а в анкетата е мястото, в която да можете да споделите кой е вашият фаворит за най-красив българин на 2020-та. На 31-ви декември ще бъде обявено името на събралия най-много гласове.