„Ти знаеш ли кой съм аз? Аз съм Куша, ще докарам тука цялата махала и ще те пребият. Ще те излежа, не ме е страх. Ще те пратя при съпругата ти…“. С тези думи небеизвестният ъндърграунд „герой” на Кърджали Джеваил С. и негов авер обират пункт на „Еврофутбол”, пълен с клиенти. Двамата нахлуват, търсейки си печалбата. Куша заплашва всички, докато приятелят му категорично заявява, че „За шефа е готов да заколи всички”. Мургавият „бос” дори се заканва на жена в обекта, че ще я прати на магистралата, за да му отработи 500 лева, които в крайна сметка отнема от изплашената до ужас дама. Това съобщи родопи24.
Заради това проявление на Джеваил С. прокуратурата поиска наказание за кърджалиеца в размер на близо 15 години. В иска бе посочено, че аверът-„касапин” пък трябва да му прави компания в килията за срок от 13 години, разкриха запознати с поредното престъпление на Куша и компания.
 
Всичко се случва на 22 май 2016 година. Джеваил С. отива в пункт на букмейкърската верига в Кърджали с фиш с печалба от 2 521 лева. Той настоява да си получи парите веднага. Собственикът му обяснява, че печеливши фишове над 2 бона се изплащат по банков път. Все пак дава на Куша 1220 лева, като разликата ще получи на следващия ден. Джеваил С. веднага направил два залога за общо 400 лева и прибрал в кеш 800 лв., след което си тръгнал. Още същата вечер обаче кърджалиецът се връща пиян, заедно с „охраната” си К.Р. и екшънът започва. Куша настоял да му бъде върната исковата форма за печалбата. Собственикът обаче му казва, че това може да се случи едва след като му бъдат върнати вече дадените 1200 лева. Следва яростната реакция на бандита с богато досие, който заплашва всички с побой от „хора от Махалата”, както и че ще прати собственика при починалата му преди година съпруга. „Виж го тоя до мене, едвам го спирам да не те пребие“, заявил Куша, посочвайки бияча до себе си.


След което влязъл зад плота и ударил с глава собственика на пункта. През това време „охраната” се развикал: „Няма да мърдате от тука, защото за Куша убивам всички, кво'т ми каже т'ва правя! За Куша, за шефа, съм готов да заколя всички“. Джеваил С. продължил да налага жертвата си, искайки вече 2500 лв. През това време аверът му кротко попитал „Да го заколя ли?”. Собственикът се уплашил за живота си и този на клиентите и дал всички налични пари в обекта-в размер на 2300 лева.
 
Куша прибрал парите и извел навън намиращата се в пункта жена, приятелка на собственика. Там той й казал, че знае къде живее, коя е колата й и да му даде 500 лева или в противен случай ще я прати на магистралата, за да ги изработи. Дамата се разделила със сумата, а двамата бандити тръгнали с автомобил…
 
Буквално минути по-късно те били задържани от полицията.
„Съжаляваме, признаваме се за виновни”, заявили двамата в съда, близо две години след престъплението. След редукция на наказанието окръжните магистрати в Кърджали дадоха 5 години и 4 месеца „строг” затвор на Джеваил С. и 4 години в пандиза на К.Р. Те ще трябва да изплатят солидарно сумата от 5000 лева за имуществени и неимуществени вреди на потърпевшите мъж и жена.
 
Към момента Куша се намира в пандиза, където бе пратен за година и четири месеца за шофиране на автомобил без книжка. 47-годишният мъж бил спрян за проверка през февруари м.г. След като полицаите установили, че водачът е с отнето свидетелство за управление, свалили регистрационните табели на автомобила. През май Джеваил С. отново бил спипан зад волана на превозно средство с чужди табели...
Книжката му била отнета през 2016 година, а два пъти през декември същата година бил хващан отново да управлява МПС.
 
„До момента Джеваил С. е осъждан многократно и е излежавал наказания  „лишаване от свобода" в затвора. Присъдата на Районен съд е потвърдена от Окръжен съд – Кърджали и към момента Джеваил С. вече изтърпява наложеното наказание", посочиха веднага след поредното наказание от прокуратурата.
 
Само преди броени дни, Куша получи и 4 години затвор за измама на кърджалиец с домакинска техника.