Мис Силикон Джулиана Гани ще се запише в историята на шоубизнеса не само със своите 2-килограмови кубици в пазвата, но и куриозната фраза, че ще си дари „предните гърди“. Тя имаше желание да подари старите си импланти на нуждаещо се момиче, но не се изказа правилно и репликата й влезе дори в „Господари на ефира“. Пловдивчанката отскоро се хвали и с ново гадже – Станимир. Направи и доста любопитна фотосесия – с гола глава, което даде повод на хейтърите да я погнат наново. Репортер на „ШОУ“ се срещна с едрогърдата блондинка, за да научи от първо лице подробности от личния и сексуалния й живот. Ето какво каза жената, която има „предни“ и „задни“ гърди:
- Джулиана, за пореден път втрещи с решението си да се снимаш с гола глава. Как ти дойде тази идея? 
- Аз съм ексцентрична натура и такива идеи ми идват непрекъснато. Голяма мечта ми беше да се видя с гола глава. Чудих се известно време как точно да го направя. Трудно се намери такъв човек, който да ме направи да изглеждам по този начин. Костваше ми много време, усилия и пари. Около 3-4 часа ме правеха – залепиха ми с лепило специална силиконова кожа на главата, след това ме гримираха. Това като пари струва доста, но конкретна цена няма да кажа заради жената, която ме направи. Тя се казва Денка Иванова и прави всички в Амфитеатъра, в Сценичния театър, в оперите… Тя е учител на всички гримьори и се нави да ме направи. Цели 4 часа правили голата й глава за фотосесията

- Освен нова фотосесия в живота ти се появи и нов мъж. Непрекъснато публикуваш снимки с него и изглеждате доста влюбени… 
- Станимир вече ми е повече от гадже. От 4 месеца сме заедно, живеем под един покрив и говорим за по-сериозни неща. Имаме си бебе куче, скоро може да имаме и друго (смее се). Ходим често на почивки, по цял ден и вечер сме заедно. Не ме натоварва, не ми дотяга. Много ме глези, готви ми постоянно. Към всяко сготвено нещо винаги има написана някаква романтична бележка, понякога и цветя. Последно ми подари доста скъпо куче.

- Къде се запознахте?
- Бяхме си писали няколко пъти във фейсбук и той дойде на мое участие в Пловдив да види дали съм такава кифла, каквато изглеждам на снимките. Вече като ме видя като човек, като характер и си допаднахме, започнахме да излизаме. 

- Ти сама каза, че си ексцентрична, заобиколена от мъже, които искат да те сдъвкат. Той не те ли ревнува, как му се отразява твоята слава? 
- Той има съвсем друго мислене за разлика от всеки друг български мъж. Манталитетът му е друг, тъй като е живял в чужбина доста години. Не ми прави никакви сцени, когато се налага да пътувам за някакви участия или конкурси. Дори не ми звъни, за да не ме притеснява. Това ми харесва, защото не ме натоварва, липсват скандали и т.н. 

- Свикнали сме да виждаме жени като теб да бъдат държанки на някой богаташ. Хвалиш се с младо и добре изглеждащо гадже, но въпросът е дали има пари? 
- Не мога да кажа, че няма - кара хубава кола, подари ми скъпо куче, имаме хубави дрехи, ходим всеки месец на почивки… Наскоро се върнахме от Санторини, а след няколко седмици заминаваме за Тайланд. Не казвам, че е нещо безбожно, но на фона на масата хора, живеем доста добре. 

- Колко пари ти трябват на теб на месец, за да живееш добре? 
- Това е много сложна тема… Само за визия ми трябват около 3 хиляди, толкова за почивки и още 3 бона за сметки и глезотийки… Май до 10 000 ги докарах! Много пари са това. 

- Замисляла ли си се, че един ден може да нямаш тези средства и да получаваш една нормална заплата от 1000 лв.? 
- Не съм се замисляла, макар че трябва да го направя. Надявам се името ми след време да е някаква марка – ще си направя моя сладкарница, парфюм или нещо такова. Може с моя да си отворим фитнес зала. Той е фитнес маниак, това му е животът. Такава е и моята среда, винаги съм била с такива мъже. Държа мъжът до мен да има хубаво тяло. Ако е тюфлек с корем – абсурд да го забележа! 

- Носят се слухове, че фитнес маниаците от толкова много добавки не им става самолетът, мъжкото им достойнство става по-малко… 
- Не е така да ти кажа. Все съм попадала на надарени и можещи, сега също е така. 


Със Станимир са заедно от няколко месеца

- Кое е най-извратеното нещо, което си правила в секса? Някое нестандартно място или за теб няма табута? 
- Много неща с моя сме правили в последните месеци. Дано не ме убие, че го казвам, но едно от последните ни шантави приключения е секс в пълен киносалон. Правихме секс на пода в киното, бяхме на последния ред и до нас нямаше хора, но пред нас беше пълно. Не сме охкали, но съм убедена, че хората се усетиха, тъй като Станимир е огромен и мърдаше седалките. Едвам се побрахме между седалките, но беше лудо и диво. И двамата сме сексманиаци и правим секс на шантави места, включително и на публични. Малко като в „50 нюанса сиво“, но в модерна версия. 

- Няма как да не те попитам и за един твой лаф – за „предните гърди“, който ще остане в историята на шоубизнеса… 
- Като Божинката (Валери Божинов – б.а.) станах. Като даваш един час интервю за Нова телевизия и непрекъснато като те питат за предните ти импланти, накрая така се омотаваш, че верно си стана лаф. Аз съм над нещата и го приемам с чувство за хумор.

- Провери ли как стои въпросът и дали можеш да дариш старите си гърди на нуждаещо се момиче? 
- Едни казват, че може, други пък го отричат. И хирургията стана една търговия. Всеки доктор ти казват различна цена за силикон, според симпатии и познанства. В крайна сметка се отказах от тази инициатива, защото се опитах да направя нещо, а пак се намери кой да ме оплюе. 

- С Ася Капчикова се сдърпахте на тази тема… 
- Това момиче ми е трън в очите. Където се видим, като нищо ще се хванем за гушите. Всяко интервю ми го публикува на нейния профил и ме хейтва. За мен тя е много грозна жена, ниска, зъбата… Не покрива нито един критерий за конкурс, правете си изводите как е станала „Мис Плеймейт“! Подхожда с агресия към мен и при всеки удобен случай ще й го връщам тъпкано. 

- Много плеймейтки си хванаха богати мъже. Ето, Анджелина е новата на Християн Гущеров… Ти къде си в цялата схема? 
- Точно аз съм друг случай. И предишното ми гадже не беше богат, и сегашният също. Младо момче е и има възможности толкова, колкото да живеем нормално. И двамата се трудим. Капка по капка поддържаме този начин на живот, който никак не е лесен. Не мога да бъда с мъж, който не ми харесва. Любовниците ми също са били хубави мъже. Не настръхвам ли, когато ме докосне един мъж, то няма как да бъда с него. Това е моята максима. 

- След като показа, че имаш сериозен човек до себе си, спряха ли се неприличните предложения?
- Мъжете се оказаха доста нагли същества. Продължават предложения. Имам чувството, че когато една жена е обвързана, за мъжете е някакъв фетиш да я атакуват още повече. Има такива, които питат колко пари искам. Културно ги отпращам, не се заяждам вече. 

Бих участвала в риалити формат 

„Риалити форматите са нож с две остриета – колкото е реклама, толкова могат да те покажат в най-лошата ти светлина. От една страна, всичко зависи от самия теб, но, от друга – от ситуациите, в които те поставят. Но при всички случаи е предизвикателство. Не всеки има тази възможност да участва. На мен, ако ми бъде предложено, бих участвала с удоволствие“, казва Джулиана. 


Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ