Искаш да си новият Спортен талант на „Еврофутбол“ за 2017 г. и си индивидуален спортист до 25 години? Искаш да бъдеш като легендите Йордан Йовчев или Стефка Костадинова, Юсейн Болт или Майкъл Фелпс...? Тогава участвай в общонационалния конкурс по едноименната програма на българския букмейкър. Крайният срок е 28.02.2017 г.
На специално създадения интернет сайт - talanti.eurofootball.bg в раздел Кандидатстване е налична пълната информация за конкурса – правила, указания и всички документи, необходими за изпращане на проектите. Те са достъпни и на уеб страницата на партньорите от Фондация „Работилница за граждански инициативи“ – https://www.wcif-bg.org/contests.php?page=contests&&id=104&v=6
Кандидатури се приемат до 28.02.2017 г. до 24.00 часа на електронната поща [email protected]

 
Припомняме, че в общонационалния конкурс, който стартира на 23.01.2017 г., могат да участват всички индивидуални спортисти на възраст до 25 години, разделени в три групи: до 15 години включително, от 16 до 20 години и от 21 до 25 години (включително). Максималната сума, която „Еврофутбол“ отпуска, е 5 000 лева, като е необходимо допълнително 20% самоучастие. По традиция и вече 6-та година, българският букмейкър осигурява поне една квота за параолимпийци, както и атлети с увредено зрение и/или слух. Списък с допустимите индивидуални спортове, които тази година са 72 на брой, можете да намерите на сайта на програмата – talanti.eurofootball.bg.
 
Българският букмейкър „Еврофутбол” очаква проектите на спортните таланти!