На скандална случка е станал свидетел потребител на групата „Кричим“ във Фейсбук. Всичко е станало вечерна на 30 септември. Полицаи свалили номерата на джип в Кричим, но после ги върнали обратно. Ето защо:

„Снощи около 23:30 на градската ни бензиностанция „Петрол“ патрулка на МВР свали регистрационните табели на кричимски джип. След като дойде собственика му, регистрационните табели бяха върнати и автомобила вместо да остане без табели и да бъде спрян от движение всичко се оправи на момента.

Сигурен съм, че и кричимските полицаи ще видят поста ми, а и това ще стигне до снощи патрулиращите полицаи. Ще стигне и до теб чорбаджи. Чорбаджи, ти за пореден път оправяш твоите мекерета зад волана. Ти оправяш тях и обричаш нас. Обричаш ни тези убийци на пътя да карат срещу нас, срещу децата ни и най- вече срещу мен и моето семейство.

Кой е виновен после чорбаджи?

Аз, че казвам истина тука, ти или полицаите. Не ти е за пръв път и за мен ти си повече от престъпник, а доколкото до полицаите просто ми е гнусно дори да пиша тия редове и започва да ме обвзема страх вече да живея в тая гнусна територия наречена държава. Вие деца нямате ли бе пагони, вие новини не гледате ли. Рано или късно вашите последствия ще попарят нашите семейства, но на вас не ви пука.

Важното е заплатата да върви и да се правите на лоши ченгета на някой с напукана лична карта, защото за друго нямате кураж и топки. Само топки изкара онзи полицай, който застреля онзи престъпник преди няколко дни, защото е жена. Смятайте ако тя е жена вие какво сте! Хубава вечер ви желая!“, пише Denis Isov.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук