Татяна Дончева демонстрира много интересен усет за подбор на дрехи. Депутатката от 45-тото Народно събрание и зам.-председател на парламента дойде в студиото на БНТ с интересна рокля с геометрични мотиви и ярки жълти спортни маратонки. 

Хит в Мрежата: Татяна Дончева и Христо Иванов се срещат тайно СНИМКИ

Още с влизането си хапливият политик укори поведението на Слави Трифонов през последните дни.

"Няма друга такава формация като "Има такъв народ", чиито лидер да не говори с никого, дори и с партията си", поде Дончева.

Ексклузивно! Слави призна защо е направил ИТН и ще става ли премиер

"Вчера видяхме този лидер да произнася странни изречения. Хората които са в „Има такъв народ” нямат собствена воля, а се водят от командир, от когото получават заповеди", обяви тя.

"Такива са Тошко Йорданов и Ива Митева и другите хора, които съм видяла", уточни депутатката.

По думите й Слави все пак преди е играл с Борисов.

"Политика от "Фейсбук" и от един екран може да се прави във филм, но не и на терен. На терен това не се прави”, категорична е тя.
 
"Ходът на Слави да върне веднага мандата лиши президента Радев от 7-10 дни, в които да опита да подготви правителство. Слави попречи за извършване на такива действия и ролята на Радев да спомогне и даде време за опит за формиране на друг кабинет", смята тя.

"Дали тези ходове на Слави са били правилни за него предстои да тестваме, но решението на Трифонов, да отива веднага на светкавични избори, предопредели най-краткия възможен живот на този парламент", заяви Дончева.

"Можеше да се набележат няколко неща, които трябва да се свършат, между които и Изборния кодекс, и това би дало повече живот на парламента и друго развитие на ситуацията", смята тя.

Дончева намекна, че може да се промени името на формацията и думите "Мутри вън" да отпаднат. Тя призна, че може да има промяна в коалицията им и предстои да има преговори между лидерите във формацията.