Изборният резултат погреба политическата кариера на марионетката Татяна Дончева и изхвърли Радан Кънев от разкаляния политически терен.
Цели 30 дни по време на предизборната кампания зрителите на Би Ти Ви и Нова телевизия бяха принудени да гледат до болка омръзналите физиономии на двамата аутсайдери и да слушат заклинанията им. На всичкото отгоре стотиците билбордове на провалената прокурорка стряскаха пътуващите по родните пътища, за щастие на този етап няма данни да са довели до катастрофи с фатален изход.

В продължение на месец медиите на Прокопиев и бившата говорителка на Костов - Стоянка Георгиева, даваха трибуна на двуличните послания на Радан и кака му Татяна.

Уви, бившата адвокатка на "Мултигруп" и настояща говорителка на банкера-беглец Цветан Василев бе изпратена на политическото гробище, близо до скелета на Командира.

Дончева тръбеше как ще командва държавата от просторния кабинет на "Дондуков" 2 и се облизваше за бронирания "Мерцедес" на НСО, но получи точно 1.82% от гласовете на България. 

Личният кандидат за президент на Радан Кънев - Трайчо бе пратен в шеста глуха от избирателите. Шестото място в класацията ясно показва какво е отношението към партията на Ментора от Драгалевци, която се е превърнала в клиентелистка шайка за компромати и интриги.

Добрата новина за Таня и Радан е, че все пак изборните им резултати надминават многократно възможностите им. Двамата трябва да благодарят на кандидати като Митьо Пищова, Сашо Томов, Жорж и Петното, че им дадоха възможност да ги изпреварят. Защото на едни следващи избори това би било невъзможно.

Новият проект на Кънев - "0", едва ли би стигнал членската маса на "Движение" 21 (кръстено на броя на участниците в него).

Избирателите показаха червен картон на Дончева, Трайчо, Костов и Радан. Време е най-накрая това да направят и големите телевизии, за да ни освободят от заклинанията им.

Ивайло КРАЧУНОВ