24-часова вечеря завършила трагично за шефа на болница „Лозенец” доц. Радосвет Горнев. Очевидци, цитирани от "Труд" твърдят, че докторът е транспортиран до болница „Св. Анна” в тежко състояние с челюстна травма, а негови колеги от лицево-челюстна хирургия обработват травмите му.

Рано сутринта вчера доцентът се появил на работното си място, където била започнала среща с израелска делегация. Горнев влетял небръснат, разтревожен и забързан и произнесъл нещо като извинение със следното звучене: "I am under big pressure…"

Шефът на МБАЛ „Лозенец“ е претърпял инцидент, приет е по спешност

След началния конфуз последвал бурен смях, разказаха колеги на Горнев.

Доцентът продължил с вечерята си започната от четвъртък и като само си досипвал. В тъмните часове на днешния ден, след като обилно се хапнал, се отправил към дома си, но вместо в него се отзовал в болница „Св. Анна”.

В същото време от УМБАЛ "Св. Анна" дадоха подробности за състоянието на д-р Радосвет Горнев, съобщава Нова телевизия. Шефът на болница "Лозенец" е бил хоспитализиран в петък около 20.30 ч.  в клиниката по лицево-челюстна хирургия.

Доц. Горнев е пострадал при битова травма - има охлузвания по лицето и счупен нос, допълват от лечебното заведение. Няма опасност за живота му. Лекуващият лекар Константин Димов заяви, че не се налага оперативно лечение.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!