Следващите 48 часа ще са решаващи за състоянието на актьора Иван Ласкин. Това разкриха негови близки пред БЛИЦ.

По думите им лекарите са признали, че надеждите на възстановяване намаляват с всеки изминал ден, но те не се предават и се надяват да се случи чудо. В момента Иван Ласкин се намира в състояние на изкуствена кома и е в критично състояние. Обсъждана е била евентуална трансплантация на черен дроб, но на този етап тя е отложена, докато не се постигне стабилизиране. 

Един от проблемите, който трябва да бъде овладян, е трудностите при съсирването на кръвта. Именно заради него се е наложило и спешното кръвопреливане. 

От реанимацията на ВМА, където работят едни от най-добрите специалисти в областта на животоспасяването, полагат всички усилия животът на актьора да бъде спасен. Актьорът е в тежко състояние заради чернодробната недостатъчност. Той бе приет преди това в "Пирогов", но по решение на близките, е бил преведен до ВМА.

Както и преди, и сега през цялото време съпругата на актьора - Алекс Сърчаджиева е неотлъчно до него. Тя полага наистина невероятни грижи за него. При предишното му приемане в 2-ра градска болница дори дари кръв, а часове по-късно се включи в живото предаване на риалити формата "ВИП брадър", който се излъчваше по това време. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!