Имаме новина. Изборите в САЩ са абсолютно компрометирани заради невиждани изборни манипулации от страна на кандидата, за когото биха гласували и българските протестъри – Джо Байдън.


От Фейсбук профилите на лицата на протестите срещу правителството и главния прокурор става ясно, че почитат Джо Байдън повече и от Христо Иванов, пише Трибюн бг.

 

ФейсбукФейсбук

 

Емил Джасим, синът на Маги Халваджян, Румен Чолаков, Теодор Михайлов, Самуил Петканов и почти всички с антиправителствено ДНК са поклонници на Джо Байдън, който е известен с признаците си на деменция и вероятно ще остане в историята на Америка като кандидат-президент, който е извършил една от най-големите изборни манипулации в световната история.

 

ФейсбукФейсбук

 

„Чакаме 6 бройки от Невада“, гласи един от статусите във Фейсбук на сина на шефа на предаването на протестърите „Господари на ефира“, „Чакаме“, отговаря под поста му Джуди Халваджян. А може дори и да са гласували...

 

ФейсбукФейсбук

 

Новината за „Чудото в Мичигън, където Байдън има избиратели на по и над 170 години“ обиколи световните агенции и социалните мрежи. Тръмп е обявил, че има намерение да заведе искове и в щати, където самият той води, за да се видят гласовете за Байдън и да се демонстрират нередности, които според щаба на президента има при гласуването за конкурента му.

В оказалия се решаващ щат Мичиган, където разликата е повече от 1% и Тръмп не може да жали, съдебното дело по оспорване вече е заведено от Фондация Публичен интерес. Оказва се, че на изборите само в Детройт  - най-населения град в щата, са гласували 2503 мъртъвци, като рекордьорът е почти на 200 години – роден е през 1823 г., съобщава Фокснюз. 4788 са гласували на две места.  Подадени са 32 519 повече бюлетини, отколкото са избирателите.

 

ФейсбукФейсбук

 

Всички гробища гласуват за Байдън, пък коментира от Москва в предаването си политологът проф. Игор Панарин, доктор на политическите науки и бивш високопоставен служител на КГБ. Неофициалната информация в социалните мрежи е, че тече огромна фалшификация на изборните резултати в САЩ. За това намекнаха множество анализатори, които потвърдиха думите на настоящият президент Доналд Тръмп, че се опитват да му откраднат изборите. Излизат на бял свят все повече твърдения за невероятни факти и доказателства за този процес.

Стотици хиляди бюлетини в пликове, подпечатани с официалния печат на законодателния орган, готови за пускане в избирателните урни, съдържащи точни имена и лични данни на американски граждани и отпечатани в Китай. „Палета с кашони с такива бюлетини, с надписи Made in China, циркулират с камиони из цялата страна и се добавят за преброяване или подменят бюлетините на Тръмп. Това е най-голямото предизвикателство, което говори за държавна измяна, каквато никой нормален човешки ум не е способен да асимилира. Държавна измяна, свързана с изборите за президент на Съединените щати“, гласи част от информацията, която засега не е потвърдена от достоверен източник.

Но е факт, че фалшификация на изборите за президент на Америка ще доведе до криза не само за американците, но и за повечето държави в света. Предстои да видим развръзката, както и кой е победителят.

Въпросът е реторичен, но какво ли мислят българските поклонници на Джо Байдън за изборните манипулации и смятат ли, че смяната на властта може да се случи чрез подмяна на вота на гражданите?

Това, което българите научихме в последните 4 години, се потвърждава и днес. Може да бъде обобщено със следния цитат на Кларънс Дароу: „Когато бях малък ми казаха, че всеки може да стане президент. Започвам да им вярвам.“

Гледайте САЩ и мислете за бъдещето на България.