Овен

Приятен ден, лек, подвижен, но и малко хаотичен. Опитайте да не правите повече от две неща наведнъж. Празниците поприключват, време да започнете да се подреждате след тях. Една разходка, макар и кратка, ще ви се отрази добре.

Телец 

Днес имате нужда да усещате сигурността на пълния си джоб. Да, празниците са изпитание почти за всеки, но не е ли и истина, че количеството на парите ни зависи от нас самите. Помислете малко над въпроса днес - какво ми е отношението към парите и те лоши ли са или са просто символ. Отговорът ви е много важен, защото от него зависи дали чакате заплатата или вие раздавате заплати. 

Близнаци

Днес ще сте като нови - силни, сигурни, уверени. Разбира се големината на банковата сметка ще определя нивото ви на сигурност, но все пак вие имате нещо много по-ценно - себе си и своите качества. Повярвайте си, знайте, че нямате нищо по-ценно от себе си и тогава продължете напред. Ден за сигурност и стабилност, вдъхнете ги и на другите.

Рак

Още ви владее празничният дух и сякаш във всяко нещо ще виждате чудото. Това е колкото прекрасно, толкова и непрактично за някои неща. Опитайте да разграничите двете или пък ги обединете като погледате някой приказен филм.

Лъв

Силата ви днес е във вашите идеи и в приятелите, които имате. Ден да правите нещата в екип. Намерете своето уникално място и действайте. Може да сбъднете една своя мечта.

Дева

Интересен и предизвикателен ден най-вече за отношението ви към тези около вас. На моменти прекалено много разсъждавате и изисквате, вместо да се радвате и обичате. Променете нещо.

Везни

Вашата тема за днес ви е до болка позната - сътрудничество. Какво включва едно сътрудничество и доколко то е изгодно и за двете страни. Вие прекрасно можете да видите всички плюсове и минуси, но какво знание ви дава това за вас самите. И още един въпрос за размисъл - обещанията, смисълът от тях, спазването им. Днес наистина ще имате какво да осъзнавате в общуването. Успех!

Скорпион 

Контактите, дори с най-близките, може да се окажат доста полезни, макар че от вас се изисква да сте сериозни и да се държите като възрастни. А е хубаво за емоционалното ви здраве, да отделите няколко минутки да помечтаете.

Стрелец

Ден за социализиране. Днес най-малкото изслушайте другите и си позволете да приемете, че има и други истини освен вашата. Уроците в този живот идват чрез другите и днес е ден за учене в практиката - изслушване, споделяне, компромис, приемане, любов.

Козирог

Какво ли са ви подготвили звездите за днес? Може би някое ново интересно занимание. Ден, в който да направите нещата по съвършен начин. Ще търсите практическата им страна и тяхната полезност и определено ще я откривате.

Водолей

Ще изпитвате вътрешна нужда да създавате, да творите нов, по-красив свят. Сякаш идеите ще ви засипват или поне желанията. Позволете си да покажете най-доброто от себе си, позволете си да блеснете със своите знания и умения, а те определено са повече, отколкото предполагате.

Риби

Днес лесно ще се жертвате за благото на другите. Някак с цялото си същество ще усещате от какво имат нужда хората около вас и ще правите всичко, за да им го доставите. Междувременно си задайте и простичкия въпрос - самите вие от какво имате нужда.