Овен – Ако през последните дни в живота ви като двойка сте имали малки сблъсъци, помирението ще бъде постигнато в леглото. Ще изпитвате голямо удоволствие да го правите, да сключвате мир по този начин, както и вашият партньор.

Телец – В областта на здравето могат да се обадят хронични проблеми при тези, които ги имат, свързани със сърцето, налягането, кръста и очите. Сега вашите слаби точки се активират, така че е важно да бъдете внимателни.


Тлъсти пачки и много щастие застигат 5 зодии пред юни, обещава Тамара Глоба

Близнаци – Междувременно не се колебайте да бъдете общителни, по-отворени и по-любезни. Възползвайте се изцяло от този благоприятен ден, който значително улеснява живота ви и разкрива сантиментални възможности.

Рак – Пред вас се разгръща благоприятен ден за решаване на всички домашни проблеми. В областта на любовта ще можете да разрешите някои недоразумения, които сте имали с любимия човек. Внимателно обмислете предложенията.

Лъв – Днес е подходящият ден за домашна работа, която отлагате дълго време, защото ще се справите добре и с лекота. Ще бъдете в настроение за преговори и за всичко, което сте изтласкали встрани през последните дни.

Дева – Нещата ще се развият сами, според вашите планове и очаквания, без да се налага да полагате никакви усилия за това. Отложете всичко, което не е необходимо за друг ден и направете нещо, което наистина ви прави щастливи.

Най-големите късметлии на 2021-ва според китайския хороскоп

Везни – Последните събития ви измориха доста, така че ще започнете да мислите за това просто да поспите през по-голямата част от деня. Възползвайте се от неделната почивка, за да възстановите силите си.

Скорпион –Денят едва ли ще ви стигне да изпълните всичките си планове. В момента нещата са малко хаотични при вас и затова може да не сте напълно наясно с възможностите, които ви предстоят. Старайте се да имате добро настроение и всичко ще се оправи.

Стрелец – Възможно е да почувствате някакво неразположение днес и да ви бъде малко по-трудно да изпълнявате домашните задължения. Що се отнася още до здравето, склонни сте към напълняване през тази фаза, така че е важно да се погрижите за вашата диета.

Козирог – В здравословно отношение са възможни дребни храносмилателни проблеми. Стомаха ви може да не понесе някоя храна, така че бъдете внимателни, подбирайте качеството. Що се отнася до любовта, можете да очаквате стабилна ситуация у дома с партньора си.

Водолей – В любовен аспект, това е добър ден, за да намерите момент и да поговорите с партньора си. Ако има нещо, което ви тревожи, обсъдете го цивилизовано и се опитайте да намерите решение заедно. Ако сте необвързани, скоро ще се появи нещо освежаващо!

Нострадамус: На 3 зодии ще им провърви приказно през 2021 г.

Риби – Можете да се отпуснете малко днес и да посветите времето и вниманието си на близките си. Хората може би ще бъдат привлечени към вас и някой може да направи ход за сближение. Бъдете отворени и оставете другите да се приближат.

Съветите на Фортуна

Денят е добър за активни действия, при условие, че не изразходвате прекомерно много енергия. Насочете силите си към съзидателна дейност. Особено до 13:53 е много благоприятно да започвате важни дела. Опитайте се да доведете всичко до край.

Следобед се увеличава опасността от травми, така че бъдете по-внимателни. Всичко, което е свързано със семейството,  сега е успешно. Не трябва да сте унили. Усмихвайте се по-често, старайте се да приемате живота с лекота. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене.

Ако днес изливате енергията и любовта си към другите хора, грижите се за тях, това ще ви се изплати стократно. Всеки, който прояви позитивност ще увеличи шанса си да постигне вътрешен мир и емоционален баланс.

В интервала от 13:53 ч до 14:59 ч Луната е на празен ход. Нищо важно да не се предприема и купува.