Овен – Стресовите ситуации са по-чести от обичайното, можете да сте много притеснени, възможно е да се почувствате по-зле. Днес сте в състояние да намерите всевъзможни решения за всеки проблем.

Телец –Ако през първата половина на деня сте предпазливи, втората ще бъде по-успешна. Хармонично развивайте взаимоотношенията с близките си и ще усетите неограничената подкрепа на хората около вас.


Тези 5 зодии са в състояние да направят пари и от въздуха!

Близнаци – Началото на деня е доста стресиращо. По това време лесно ще се поддавате на провокации, можете да се притеснявате за дреболии. По-късно влиянието на положителните тенденции ще се засили, ще се почувствате много по-уверени.

Рак – Днес може да се почувствате угнетени от обстоятелствата и отговорностите. Незначителните промени в настроението могат да повлияят на самочувствието. Не е добър ден за нови начала. Възможни са и финансови затруднения.

Лъв – Денят носи много силни емоции. Важно е да се контролирате. Необходимо е да се въздържате от спорове. Не е най-добрият ден за преговори, срещи, пътувания. Трудно и рисковано е да се гради комуникация с околните.

Тези зодии са истински ангели! Проникват с лекота в душата на хората и отнемат цялата им болка!

Дева –Опитайте се да поддържате реда на работното място. Можете да демонстрирате изключителна чувствителност към настроенията и намеренията на хората около вас. Не се изключват срещи с хора, които не сте виждали напоследък.

Везни – Ден, който едва ли е белязан от някакви значими събития. Можете спокойно да завършите нещата, които сте започнали по-рано. Днес някои хора ще търсят професионални и други мъдри съвети от вас.

Скорпион – Върнете се към старите си мечти и планове. Но не правете нищо под влиянието на импулса, особено ако то е свързано с риск и материални разходи. Днес трябва да пазите портфейлите си, чантите, носители на информация.

Стрелец – Бъдете нащрек, следете действията си. Отложете всички дела, които не изискват бързо решение, не допускайте физическо и умствено претоварване. Вашата позиция трябва да бъде на изчакване.

Тези зодии изневеряват най-много, пазете се от тях!

Козирог – Понякога сте твърде сурови в изявленията или давате съвети, които не са ви поискали. Другите могат да реагират много остро на такива неща, в резултат на което могат да възникнат конфликти. 

Водолей – Днес между вас и други хора лесно ще възникват недоразумения. Не се изключват проблеми в партньорството. Причините за неразбирателството могат да бъдат чувства, навици, различни предпочитания, неспазени обещания, парични въпроси.

Риби – Днес сте склонни да приемете отговорностите си много сериозно. Бъдете внимателни обаче и проявете голяма предпазливост - можете да попаднете в неловка ситуация. Емоционалният фон се характеризира с напрежение.

Тези 5 знака ще имат незабравима 2019-а година, астролози им предрекоха...

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Луната се движи на празен ход от 03:14 ч. до 13:50 ч. В този период не започвайте нищо важно.

До 15:44 ч. добре е да се посвети времето на дома и семейството, както и на благотворителност - може да се дава милостиня, да се правят подаръци, да се помага на други  хора. Отнасяйте се към другите така, както бихте искали те да се отнасят към вас и тогава ще намерите спокойствие, любов и радост.

След 15:44 ч. енергията на деня носи повече осъзнатост, по-ясно започваме да виждаме перспективите и целите пред себе си. Благоприятно е да сте сред хора, за групова работа, за провеждане на курсове – по-лесно се усвояват знанията. Добре е в работата си да внесете нещо ново, за да може Вселената да ви подпомогне със свежа енергия. В противен случай скоро ще усетите проблеми. Подходящо е да оправите отношенията с тези, с които сте били в конфронтация. Ако получите спазъм в ръката, значи правите нещо неправилно.

Източник: tribune.bg