Сред облаците въздухът е разреден, но не това е причината за една романтична история, разиграла се високо в небето. Виновникът е любовта и нейното следствие - фактът, че Красимир не може да живее без Христина. 

Пловдивчанинът Красимир Кайпаков решил да поиска ръката на възлюбената си Хриси по нетрадиционен и запомнящ се начин. Започнал да планира романтичния акт внимателно, като първото, което избрал било мястото - в самолет, пише trafficnews.bg.

"Исках да бъде незабравим момент и за двама ни - така и стана", споделя влюбеният бъдещ жених Краси. 
Двойката, която от скоро живее заедно, се качвала на самолет от летище София до Франкфурт. Пловдивчанинът спретнал стройна организация, в която въвлякъл екипажа на самолета.  

"Екипажът на самолета ми съдейства много. Капитанът помоли за вниманието на всички пътници и тогава аз тръгнах към нея, паднах на колене и я попитах: “Ще се омъжиш ли за мен?" и тя каза “Да” с голяма усмивка на лицето", споделя развълнувано Краси.Хората в самолета аплодирали бурно - пляскали, свирили с уста, а след това се изредили да честитят на младото семейство с пожелания за дълг и щастлив съвместен живот.

Предложението е събрало очите на всички пътници, а някои даже са го запечатали на видео.

"Винаги ще помним този момент", коментира Краси, който няма търпение да види в сватбена рокля бъдещата булка.